Magazin

KARLEUŠI BLOKIRALI RAČUN ZBOG CECE: Jeleni će ponovo plijeniti stvari? Rat se zahuktava!

Napisao H. H.

Sudski izvršitelji blokirali su sve račune Jelene Karleuše zato što duguje novac Ceci Ražnatović! Pop pjevačica je još prije godinu dana po presudi Apelacionog suda trebalo da isplati 80.000 dinara folkerki i da plati sudske troškove u iznosu od 113.000 dinara. Jelena je osuđena zato što je vrijeđala Ražnatovićevu i njenu porodicu, međutim ona je odbila da plati kaznu, prenose beogradski mediji.

– Da platim Nanogici dva soma eura zbog “klevete“ da je kriminalac? Zar nije za tu “laž“ tražila milion eura? Od mene može da dobije cigare za samicu. Nanogica može da krade od naroda, ali će od mene dobiti k**ac. Da ne bude zabune, kad kažem NANOGICA mislim na Svetlanu Ražnatović. Čisto zbog suda da pojasnim – napisala je svojevremeno JK na Tviteru.

S obzirom na to da do danas nije izmirila svoje obaveze, izvršitelji su morali da joj blokiraju račune. To je potvrdio i Cecin Advokat Miša Petrovski.

– To je redovni postupak izvršenja sudskih odluka u pogledu naplate potraživanja. Postoji rješenje i zaključak sudskog izvršitelja Mirjane Dimitrijević u Beogradu, gdje je stavljena blokada na Karleušine račune – rekao je Petrovski i dodao da nije upućen da li je Jelena imala novac na računu i da li su izvršitelji uspjeli da naplate dug.

– Nije još poznato da li će se na taj način izvršiti naplata. Ukoliko na računu ne bude bilo sredstava, izvršitelj će odlučiti da li će plijeniti pokretne stvari. Jelena je trebalo novac da isplati još 2016. godine, 15 dana po pravosnažnosti presude, koja je donijeta u drugoj polovini prethodne godine, što znači da ona skoro godinu dana nije isplatila dug – objašnjava advokat Cece Ražnatović.

Ceca nije željela da komentariše ništa u vezi s ovim slučajem.
– Tim slučajem se bave moji advokati. Ja sam rekla da ću sav taj novac dati u humanitarne svrhe – rekla je kratko pevačica.

Ako se bude držala onoga što je ranije izjavljivala, dobrovoljno neće isplatiti novac koji duguje. Rat između pjevačica će se, međutim, sigurno nastaviti.

Komentari

komentara