Magazin

Duško Tošić konačno progovorio o navodnoj Karleušinoj prevari

Napisao H. H.

Fudbaler Bešiktaša Duško Tošić tvrdi da su paparaci iskonstruisali aferu s manekenkom i da nisu fotografisali njenog momka, koji je sjedio s njom na zadnjem sjedištu.

Tošić tvrdi da nikakve afere s djevojkom s kojom su ga u automobilu uslikali turski paparaci nije bilo i da njegova supruga Jelena Karleuša ne sumnja u njegovu priču – javlja “Kurir”.

Srbijanski fudbaler uhvaćen je nakon noćnog provoda ispred jednog poznatog restorana u Istanbulu. Sjedio je na prednjem sjedištu, a lijepa brineta, manekenka Marija Andonovska, bila je na zadnjem sjedištu njegovog automobila.

– Generalno ne dajem izjave, ali sad moram da kažem šta imam. Ovo je zaista ispalo glupo. Pa svi smo bili u tom restoranu – ja, moj drug Erol i još dva prijatelja. Erol je u vezi s tom djevojkom. On je Makedonac, uspješan biznismen koji živi u Istanbulu. Njih dvoje su sjedili na zadnjem sedištu mog automobila – tvrdi Tošić.

On kaže da su turski paparaci iskoristili trenutak kad je Marijin momak izašao iz vozila.

– Erol je napustio vozilo da porazgovara s policijom, koja nas je zaustavila. Baš u tom trenutku su paparaci slikali. Bez ikakvog razloga su napravili cijelu famu oko toga – objasnio je Tošić.

Tošić je odgovorio i na pitanje da li mu je skandal poljuljao brak s folk zvezdom Jelenom Karleušom.

– Nisu jer nema razloga za to. Jelena zna mog prijatelja i takođe je znala da smo bili u tom restoranu. Ne želim da ulazimo u detalje, nisam u policijskoj stanici. Da sam se krio, ne bih ni ulazio u automobil. To jeste moj automobil, ali sam dao prijatelju da vozi – zaključio je Tošić – prenosi Kurir.

Komentari

komentara