Magazin

Doris Dragović prvi put otvoreno o suprugu: Poslije tri decenije braka ona kaže OVO!

Napisao H. H.

Čim pomislimo na Doris Dragović, čujemo pjesme “Malo mi za sriću triba”, “Željo moja” i druge tanane melodije koje bude najljepše emocije. A ko je čovjek koji godinama nju inspiriše na sve ono što je do sada svojoj publici podarila? Godinama je Doris šutila o njemu, pa konačno rekla ko je njoj za “sriću” potreban.

To je nekadašnji splitski vaterpolista Mario Budimir, kome je Doris sudbonosno da izgovorila 1990. godine. Godinu dana ranije vidjela ga je na splitskoj plaži Obojena svjetlost, ali se ničeg više ne sjeća od nihovog susreta jer je od njegovog pogleda, kaže, pala u nesvijet.
A onda je Doris iskreno rekla i kolika joj je suprug podrška svih ovih godina i koliko joj je pomogao u njenom poslu.

– Moj je suprug moj vjetar u leđa. Uvijek je moj savjetnik, ima jedinstvenu intuiciju i ogromnu ljubav. On je autoritet u mom životu upravo zato što mi osim beskrajne ljubavi, poklanja prijateljstvo, savjet i snagu. Vjerujem da su upravo to čarobni sastojci svakog braka koji traje – izjavila je Doris za “Story“.

Sada je jasno otkud Doris tolika energija, koju svakako već decenijama uspješno prenosi na ljubitelje svojih pjesama. Izgleda da je za sreću potrebno samo jedno – ljubav.

Komentari

komentara