Magazin

NEĆETE VJEROVATI: Sindi Kraford i Milomir Marić u tajnoj vezi!

Napisao H. H.

Poslije 26 godina otkriveni svi detalji veze između jedne od najljepših manekenki Sindi Kraford i srpskog novinara Milomira Marića. Milomir je, gostujući u emisiji “Amidži šou“, po ko zna koji put šokirao javnost svojom životnom pričom.

Ono o čemu je tek sada progovorio jesu detalji odnosa sa Sindi Kraford koja je davne 1991. godine zbog Marićeve opsesije njenom ljepotom čula za srpskog novinara i voditelja.

– Upoznao sam Naomi Kempbel i upoznao sam sve manekenke. Jedina koju nisam upoznao, a imam njen orden, to je Sindi Kraford. Ja sam gledao kako ona priča na televiziji u Italiji da je bila na 400 naslovnih strana, Klaudija Šifer bila na 350… i kaže: “Najviše me voli neki urednik iz Beograda, neki list “Duga“. Taj me je jedne godina objavio 19 puta na naslovnoj strani.” – rekao je i dodao:

– I ja sad to pričam po Beogradu, svi su mislili da se šalim. Tek kada je ona izabrala svoje najljepše naslovne strane izabrala je 9 “Vogue“, a i jednu “Dugu“, a ja sam napisao “Kad počinje rat“. To je baš uoči izbijanja rata, ona u divnom kupaćem kostimu, plavom… – otkrio je Marić.

Komentari

komentara