Magazin

FILIP JE UBIO KSENIJU PAJČIN ZBOG OVOG ČOVJEKA: Molio sam je da raščisti s Kapisodom!

Napisao H. H.

Već sedam godina, na dan kad je ubijena Ksenija Pajčin, u ranu zoru pored njenog groba od pjevačice se u suzama oprašta njen bivši dečko Vladimir P. Tako je bilo i prošlog četvrtka. Muškarca (39) u odijelu zatekli smo na Novom Groblju. Položio je cvijeće upalio svijeću i ćutke gledao u Ksenijinu sliku na spomeniku.

Zbog porodice koju je u međuvremenu stvorio, odbio je da se fotografiše.

“Svake godine dolazim na groblje , ali izbjegavam medije. Živim drugačijim životom. Tri mjeseca pre tragedije molio sam Kseniju da raščisti s Kapisodom i da mi se vrati. Nikad neću preboljeti što me nije poslušala, sedam godina idem na njen grob i ići ću do kraja života“, kaže Vladimir.

Njihova ljubavna priča počela je u jednom klubu na Dorćolu.

“Odmah sam se zaljubio u nju. Bila je nestvarno lijepa. Kroz osmijeh mi je rekla: “Pali mali, nemaš šanse kod mene, imam ja mlado meso.“ Nisam znao na koga misli, pa su mi rekli da se zabavlja sa nekim manekenom iz Crne Gore i da se zove Filip Kapisoda. Na internetu sam poslije vidio o kome je riječ“, priča Vladimir.

Kasnije su ipak započeli romansu. Iako je njihova veza bila kratka, Vladimir napominje da se baš zaljubio u nju.

“Ona i Filip su raskinuli zbog neke njegove bivše djevojke i ja sam uletio. Poslužio sam joj kao utjeha. Viđali smo se samo dva mjeseca. To je za mene bio najuzbudljiviji period u životu. Uz nju su smijeh i dobra zabava uvijek bili zagarantovani. Izlazili smo, vozili se kolima po gradu, ručali na haubi. Molio sam je da ostavi Filipa i da bude sa mnom. Govorio sam joj da on nije za nju, da je mlad i da nisu jedno za drugo. Želio sam da joj pružim sve u životu. Bila je divlja i mislio sam da ću uspjeti da je ukrotim. Maštao sam samo o njoj, a ona je želela da se Filip vrati. Tako je i bilo. Čim su se pomirili, nikadme više nije okrenula“, tvrdi Vladimir.

Na kraju, šokirao je svojom tvdnjom.

“Kada sam u dnevniku čuo da je ubijena, pomislio sam da je taj dečko to uradio jer je pronašao naše poruke koje smo razmjenjivali“, kaže Vladimir s dubokim uzdahom i dodaje:

“Ne tvrdim da se to dogodilo, jer me je Ksenija otkačila godinu dana prije tragedije, ali taj crv sumnje me izjeda“, kaže na kraju ispovijesti Vladimir P.

Komentari

komentara