Koliko se publika u Australiji uželjela žurki uz “kralja meraka” najbolje govori podatak da su karte za koncerte rasprodate u rekordnom roku.

Dupke pune dvorane u Pertu, Sidneju, Adelejdu, Melburnu…srdačna i raspoložena publika, odlična atmosfera na koncertima ali i besprijekorna organizacija od strane “Star Video Production” doprinjeli su da peta po redu Matićeva turneja u Australiji nadmaši sva očekivanja.

sasa1

Publika u ovoj dalekoj zemlji pokazala je da itekako prati muzičke trendove te su svaku pjesmu ispratili ovacijama i pjevali od riječi do riječi, a Saša im se pošteno odužio svojim nezaboravnim hitovima ali i popularnim pjesmama svojih kolega.

Tokom svog desetodnevnog boravka u Australiji Matić je maksimalno uživao u prelijepim plažama, restoranima a našlo se vremena i za šoping.

Kako saznajemo, pjevač se u Srbiju vraća sa hrpom poklona za svoje tri dame, kćerke Aleksandru i Taru i suprugu Anđeliju koje s nestrpljenjem iščekuju njegov povratak kući.

-Moram priznati da je ova turneja čak i nadmašila naša očekivanja. Prezadovoljan sam posjetom ali i atmosferom na koncertima. Ovo mi je već peta turneja po Australiji i svaki put do sada sam naišao na srdačan doček, prepune dvorane, sjajnu publiku i nevjerovatnu energiju i atmosferu na koncertima tako da, bez obzira na daljinu, rado i sa ogromnim zadovoljstvom dolazim u Australiju –  priznaje Saša i dodaje da po povratku iz Australije nastavlja sa nastupima širom Evrope ali i sa radom na novim pjesmama.

sasa-matic