Magazin

Stručnjaci za govor tijela: Prvi par Amerike je pred razvodom!

Napisao H. H.

Profesionalci za čitanje govora tijela iznijeli su analizu o tome što se događa u braku prvog para Amerike. Tako govore kako je Melania savladala tehniku smješkanja, no njezino lice s lažnim osmijehom otkriva puno

Snimku na kojoj se nova prva dama SAD-a tijekom govora pred velikim auditorijem trza na dodir svojeg supruga, analizirali su stručnjaci za neverbalnu komunikaciju, piše Rawstory.com.

Profesionalci za čitanje govora tijela iznijeli su analizu o tome što se događa u braku prvog para Amerike. Tako govore kako je Melania savladala tehniku smješkanja, no njezino lice s lažnim osmijehom zapravo otkriva puno više.

Stručnjaci kažu kako lice najpoznatije Slovenke svijeta otkriva tugu i činjenicu da nimalo ne uživa u novoj ulozi,piše vecernji.hr

Najnovija snimka bila je povod da stručnjaci za analizu govora tijela pregledaju i ostale snimke Donalda i Melanije. Donald Trump, kažu, ostavlja dojam hladne osobe koja ne mari za nježnost i bliskost.

Idu tako daleko pa kažu i da Melania više ni ne skriva prijezir prema muškarcu s kojim je 12 godina u braku i da će situacija biti samo gora. Razvod prvog para SAD-a po njima je vrlo izgledan.

 

 

Komentari

komentara