Magazin

DA NE POVJERUJEŠ? Razbijesniti će vas kada vidite šta je otac monstrum tražio u zatvoru!

Napisao H. H.

Dejan Krstičić (35), profesor fizičkog vaspitanja u srednjoj školi u Štrpcu, koji je nožem ubio svog sina Nemanju starog svega 40 dana, a drugog blizanca Danila teško povrijedio, molio je jučer u pritvoru da mu dođe supruga Ana i da mu donese slike sinova!

Kako „Alo!” saznaje, profesor i dalje ne vjeruje da je njegov sin Nemanja mrtav i preklinje porodicu da ga slikaju sa bratom Danilom i donesu mu njihovu zajedničku fotografiju da bi se uvjerio da su njegovi sinovi dobro!

 

– Dejan se u sudnici Osnovnog suda u Uroševcu ponašao potpuno normalno! Kada je ušao, učtivo se obratio sudiji i prisutnima. Mirno je saslušao odluku vijeća o određivanju pritvora i nije pravio nikakve ispade. Apsolutno ništa nije ukazivalo na to da je upravo taj čovjek digao ruku na svoju tek rođenu djecu! – kaže nam sagovornik blizak sudu, koji je insistirao na anonimnosti.

 

Dejan je poslije saslušanja kod tužioca i određivanja pritvora sproveden u Gnjilane u pritvor.

 

– Dejana od danas mogu da posjete samo članovi najuže porodice. Međutim, niko od njegovih se do jučer po podne nije pojavio u Osnovnom sudu u Uroševcu da traži odobrenje sudije za posjetu! Da li su mu roditelji i braća još u šoku ili ne žele da ga vide poslije zločina koji je počinio, još niko ne zna. Pitanje je da li će odmah iskoristiti svoje pravo da odu u Gnjilane i razgovaraju sa njim ili će im biti potrebno vrijeme da dođu sebi poslije masakra u kući – rekao nam je jučer prijatelj porodice.

 

Tragedija se dogodila 20. februara oko 19 sati u porodičnoj kući Krstičića u Štrpcu, na jugu Kosova. Kobne večeri, Dejan je večerao sa suprugom Anom (30), a onda je uzrujano ocu i majci rekao da idu po drva, dok je njegov stariji brat Nenad bio u drugoj sobi.

 

Dok je Ana sklanjala posuđe sa stola, on je uzeo kuhinjski nož iz fioke i počeo da ubada bebe i najvjerovatnije u trenutku potpunog nervnog rastrojstva ubo jednog od blizanaca pravo u grudi. Potom je pokušao da ubode i drugo dijete, ali je supruga skočila na njega i uspjela da odbrani bebu.

Komentari

komentara