Magazin

Poznati tuzlanski pjevač šokiran: Strava u Aleji Alije Izetbegovića (VIDEO)

Napisao H. H.

Poznati operni pjevač iz Tuzle Goran Karkin na svom Facebook profilu sinoć je postavio videosnimak svog puta do kuće, koji je pregledan gotovo 20.000 puta.

Na prvi pogled ništa važno ili zanimljivo, ali poenta je u tome da Karkin živi u Aleji Alije Izetbegovića, bivšoj Oktobarskoj. Ulici u samom centru grada, a sinoć je jedva našao put do kuće.

– Dvadeset metara od Općine Tuzla, dvadeset metara od Mikrostanice (Doma zdravlja Tuzla op.a.), dvadeset metara od najljepše i najskuplje građevine u Tuzli, hotela Mellain, ulazimo u Aleju Alije Izetbegovića, gdje moja malenkost živi. Pomolite se za mene i ja ću se morati pomoliti Bogu, proučiti, da ne padnem, da ne slomim nogu. To je moja ulica – ispričao je Karkin u uvodu.

Naime, u najljepšoj tuzlanskoj ulici, koju krase prelijepi drvoredi i koja je, pred izbore, ušminkana novim asfaltom i trotoarima, nema ulične rasvjete,piše faktor.ba

– Sram vas i stid bilo! Vjerujte da ne znam kuda hodam… Vidite jada, zar smo ovo doživjeli – rekao je ogorčeni pjevač, a njegov snimak privukao je veliki broj Tuzlaka koji dijele njegovo mišljenje.

– Zgradonačelniče, koja ti je svrha – ironično je upitao Karkin.

Pogledajte videosnimak…

Komentari

komentara