Video

(VIDEO) Rodio se BEZ RUKU, već su ga otpisali, a danas je jedan od NAJBOLJIH tattoo umjetnika!

Napisao H. H.

Brian Taglog, 27-godišnjak iz Arizone, rođen je bez ruku, ali ga ta strašna činjenica nije pokolebala u odluci da živi normalnim životom. I više od toga.

Brian se i bez obje ruke dokazao vrhunskim majstorom u poslu za koji su, po uvriježenom shvaćanju, najpotrebnije upravo ruke.

Osim što je ovaj ambiciozni mladić naučio upravljati automobilom i pilotirati zrakoplovom, savladao je i tehniku tetoviranja postavši vrhunski zanatlija u tom poslu. Koliko je poznato, jedni je tattoo-umjetnik u svijetu koji nema obje ruke.

Od malih nogu želio je crtati

Odmalena je iskazivao sklonost crtanju i premda mu mnogi nisu dali priliku da se uči i iskaže u tom području, on je uporno vježbao koristeći stopala. Nakon što mu je tetka kupila prvi pištolj za tetovažu, naučio ga je vješto koristiti nožnim prstima.

Njegova majka Angie sjeća se dana njegovog rođenja. Kada je vidjela bebu bez ruku bila je neutješna i utučena.

brian-tagalog-tattoos3

“Prvu godinu plakala sam gotovo svaki dan. Plačem i sada, ali Briana nikada nisam skrivala od svijeta”, kaže majka.

Nisu mu dali priliku, uzeo ju je sam

Možda mu je upravo to dalo samouvjerenost i osjećaj da može ostvariti ono što poželi unatoč svome nedostatku.

“Rođen sam bez ruku, ali to me nije usporilo”, kaže ovaj izniman mladić koji je prije 11 godina postao licencirani tattoo-umjetnik.

Najveći probolem bilo mu je pronaći tattoo-studio koji bi ga zaposlio. Iako su mu vlasnici obećavali da će mu se javiti, nikada nije bilo povratnih poziva. Shvativši da ga nitko neće zaposliti, odlučio je postati sam svoj gazda. Otvorio je vlastiti tattoo-studio i ondje uvježbavao zanat. Nazvao ga je “Tattoo by foot” (Tetoviranje nogama).

“Slijedi snove i nemoj odustati”

Naravno, morao je razviti posebnu tehniku. Dok lijevom nogom zateže kožu svoje mušterije, dotle desnom nanosi tetovažu. Kaže, da još nije imao nezadovoljnih mušterija.

Svoj uspjeh sažeo je u jednostavnu misao: “Slijedi svoje snove i nemoj odustati.”

Pogledajte video:

Izvor: net.hr

Komentari

komentara