Trudnoća i majčinstvo

ŠOKANTNO – KUPILI SU KĆERKICI SANDALE: Kad ih je izula nakon 30 minuta, čuli su VRISAK!

Napisao H. H.

– Plakala je i nije mogla da prestane da jeca – kaže majka uplakane djevojčice.

– Moja ćerka je bila u totalnoj agoniji. Nisam mogla da poverujem da joj je krv oko stopala, pa nosila ih je jedva pola sata. Muž ju je sat vremena smirivao. Bilo je tužno – plakala je i nije mogla da prestane da jeca – kaže majka uplakane devojčice, piše “Srbijadanas“.

Lisa Konor majka je dvogodišnje devojčice Esme, čije je krvavo stopalo fotografisala nakon šetnje koja je trajala samo 30 minuta. Naime, dete je počelo da se žali na bolove u nozi, a kada joj je mama skinula sandale, imala je šta i da vidi – žuljevi su bili toliki da je celo stopalo krvarilo.

Kako tvrdi mama ove devojčice, sandalice su plaćene oko 8 funti.

– Moja ćerkica je bila u potpunoj agoniji. Nisam mogla da verujem da joj je krv oko stopala, pa nosila ih je jedva pola sata. Muž ju je sat vremena smirivao. Bilo je tužno. Plakala je i nije mogla da prestane da jeca – kaže majka uplakane devojčice, prenosi The sun.

Kada je objavila fotografije ćerkice na društvenim mrežama, ženi su se javili i drugi roditelji, koji su rekli da su imali isti problem sa sandalama, kao i da su njihova deca bila krvava zbog neudobne obuće.

– Nadam se da se to više nikom neće desiti – rekla je majka devojčice.

Iz firme koja proizvodi ove sandale majci su rekli da žele da im donese sandale kako bi eventualno utvrdili u čemu je problem, budući da je ovo prvi slučaj da detetu krvari stopalo.

cure.ba

Komentari

komentara