Trudnoća i majčinstvo

ŠOK – Poznata glumica je u ozbiljnom problemu: Angelina Jolie bi mogla da izgubi starateljstvo nad djecom?

Napisao admin

Poznata glumica Angelina Jolie našla se u novom problemu, a kako prenose strani mediji ovaj put bi mogla da dođe u ozbiljan problem zbog starateljstva nad svojom decom!


Poznata holivudska glumica Angelina Jolie našla se u veoma nezavidnoj situaciji. Ovaj put u pitanju je problem sa partnerom Bradom Pittom, a sve je prouzrokovano njenom odlukom da prihvati poziv da bude vanredni profesor na fakultetu za ekonomiju u Velikoj Britaniji. 

Kako prenose strani mediji, njen suprug je besan zbog ovakve odluke jer je ona time prekršila njihov dogovor da neće nikada raditi u isto vreme kako bi mogli da se posvete deci. Glumica je time još jednom pokazala koliki je egoista i koliko je samoživa, smatra njen dragi. 

Ukoliko ne budu rešili problem, par će se razvesti, a time se otvaraju novi problemi koji se tiču starateljstva nad njihovo šestoro dece. Brad smatra da njegova draga nije sposobna sama da se stara o njihovoj deci, iako ne negira koliku ljubav gaji prema njima. 

Nakon problema sa zdravljem, raznim pričama o neverstvu, ovo se čini kao kap koja bi mogla da prelije čašu i da dovede do razvoda jednog o najlepših svetskih parova. 

opera17.rs

Komentari

komentara