Trudnoća i majčinstvo

Trudna snaha zabila nož svekrvi u leđa i zatim joj iskopala oko

Napisao H. H.

Kristina Kulčar (31) izmasakrirala majku svog muža Iboju Vargu (59) u dvorištu njihove kuće, pa sa osmehom na licu šetala djecu po selu.

Stravičan porodični zločin potresao je jučer selo Poljanice kod Bečeja, kada je Kristina Kulčar (31), koja je u šestom mjesecu trudnoće, zvjerski ubila svoju svekrvu Iboju Vargu (59) u dvorištu njihove kuće!

Monstruozan zločin dogodio se nešto prije devet sati, nakon svađe svekrve i snahe oko ručka, piše “Kurir“.

– Kristina je Iboji najprije zabila nož u leđa. Ranjena Iboja je pokušavala da pobjegne na ulicu i potraži pomoć komšija, ali ju je snahka sustigla i dokrajčila vilama – kaže izvor.

Zoltan Varga, sin ubijene Iboje i suprug uhapšene Kristine, kaže za Kurir da ne može da vjeruje šta ga je snašlo. Kako kaže, da se u njegovoj kući desilo nešto strašno, obavjestila ga je prijateljica njegove majke dok je bio na poslu.

– Rekla mi je da odmah dođem, jer je Kristina moju majku izbola vilama! Sa šefom sam se uputio ka kući, a u jednom trenutku nas je obišlo vozilo Hitne pomoći – prepričava strahotu Zoltan i nastavlja:

– Na igralištu, koje se nalazi nedaleko od naše kuće, zatekao sam Kristinu sa našim sinovima, koji imaju dvije i četiri godine. Upitao sam je šta je uradila. Samo se nasmijala i rekla: “Ubila sam tvoju mamu.” Uzeo sam djecu i rekao joj da ne vrijedi da bježi. Tada je došla policija i stavila joj lisice.

Vidno potresen Zoltan kaže da je vidio mrtvu majku u dvorištu.

– Ugledao sam strašan prizor. Majku su medicinski radnici okrenuli, a nož joj je virio iz leđa. Komšinica mi je rekla da je vidjela ubistvo, ali da nije smjela da priđe Kristini. Ispričala je da je Kristina prvo gurnula mamu. Kad je ona pala, Kristina je zgazila njene ruke i počela da je ubada vilama. Jedno oko joj je skoro izbila, a po tijelu i vratu ju je ubola 10 puta – zaprepašćen je Varga.

Komentari

komentara