Trudnoća i majčinstvo

STROGA PRAVILA ZA NASLJEDNICU: Iznenadit će vas odluka Ane Nikolić i Raste o ODGOJU KĆERKE

Napisao H. H.

Poznati srbijanski estradni par odlučio se na korak koji smatraju potpuno ispravnim, a nema sumnje da će ova njihova odluka pokrenuti veliki broj komentara.

Poznati roditelji za malu Taru donose posebnu ishranu iz različitih sela Srbije, a Ana je čak, kako saznaje “Blic“, riješila da kupi manji plac i da unajmi farmere koji će uzgajati tu vrstu hrane za čitavu porodicu.

 – Prije rođenja kćerke Ana je mngo čitala o organskoj hrani i njenoj primjeni kod beba. U razgovoru sa Rastom donijela je odluku da krene sa primjenom ovog režima ishrane, što je u prvom trenutku izazvalo zaprepašćenje kod porodice. Kako su dani odmicali, kćerka je sve bolje prihvatala ovaj režim ishrane, a jpevačica se pretvorila u pravu domaćicu koja je sve pravila po receptima koje je dobila od nutricionista. Tako je one standardne kašice za djecu zamijenila organskim, jer je isključivo time željela da hrani dijete. Pošto veliki broj organskog voća i povrća nije mogla da nađe u Beogradu, Ana je svojim autom obilazila sela po Srbiji gdje je kupovala sve ono što joj je potrebno za pripremu jela – objašnjava za “Blic” jedan od članova familije Nikolić.

Pošto planira da organska hrana bude osnovna Tarina ishrana u narednim godinama, a i sama želi da se hrani zdravo, Ana je već počela da traži lokaciju za plac ili manju farmu gdje će plaćati ljude koji će uzgajati ovu vrstu hrane.

 Dok Rasta nastupa, Ana obilazi sela u Srbiji gdje od uzgajivača kupuje sve, a pošto se umorila, obezbjedit će nekoliko hektara placa na kojem će uzgajati organsku hranu, a onda će imati obavezu samo da odlazi i preuzima sirove proizvode. Ima namjeru da unajmi nekoliko ljudi koji će voditi čitav plac i uzgajati organske proizvode na njemu. To radi zato što želi da se Tara hrani najboljim proizvodima iz prirode, a kako u Srbiji još nije u potpunosti zastupljena ova grana ishrane, Ana smatra da je najbolje da se sama pobrine za sve – objašnjava izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s njom da bismo provjerili ove informacije, ali Ana, kao ni Rasta, do zaključenja ovog broja nije bila dostupna za naš komentar.

Inače, Ana i Rasta nisu prve javne ličnosti koje su počele s uzgajanjem organskih namirnica, to su prije njih uradili Sloboda i Vojin Ćetković, koji su u selu Čortanovci zasadili nekoliko ari voća i povrća.

Komentari

komentara