Trudnoća i majčinstvo

RODILA DIJETE 14 GODINA MLAĐEM DEČKU: “Dok se drugi momci njegovih godina opijaju, on je predivan otac!”

Napisao H. H.

Ketlin Martin i Džek Fusil upoznali su se preko Facebooka 2015. godine i vrlo brzo završili u vezi, a nakon samo sedam mjeseci Ketlin je otkrila da je trudna.

Ne bi se puno razlikovali od mnogih parova da on nije skoro dvostruko mlađi od majke svog djeteta. Kad su se upoznali ona je imala 30, a on samo 16 godina. Ketlin već ima dvoje djece iz prethodnih veza, a njeno najstarije dijete je samo pet godina mlađe od Džeka, piše “Kurir“…

 

“Džek je zreo za svoje godine. Bez obzira na razliku u godinama, odlično se slažemo. Kad je saznao da će postati otac, nakon prvotnog šoka, bio je oduševljen”, objasnila je Ketlin.

Jedne večeri, tri sedmice prije njenog termina, spremali su se za spavanje kad joj je iznenada pukao vodenjak.

“Ja sam vrištala od bolova dok je Džek zvao bolnicu. Preko telefona su mu objasnili šta treba raditi. Sve je završilo za pet minuta. Kad je beba izašla bila je jako plava, ali Džek se odmah snašao. Zamotao ju je u peškir i pokušao da je zagrije. Nakon nekoliko minuta beba je dobila boju i počela da plače”, prepričala je Ketlin.

“Mi smo sad jedna velika sretna porodica. Jako sam ponosna na Džeka. Dok se drugi mladići njegovih godina opijaju, on je predivan otac. Kad beba malo odraste pričat ćemo mu kako ga je njegov otac porodio. Reći ćemo mu kakav je odličan posao odradio”, kaže sretna majka.

Komentari

komentara