Trudnoća i majčinstvo

Beba se probudila u toku noći i tako SPASILA CIJELU PORODICU OD SMRTI!

Napisao H. H.

Svi roditelji su prošli kroz period kada se njihova beba budila noću, plakala i ometala njihov san.

Ipak, ovi roditelji su presretni što ih je njihova kćerkica probudila, po drugi put, te noći, piše “Srbija danas“..
Njena mama Monik Rapel je na svom Facebook profilu ostavila nekoliko slika sa sljedećim opisom:

“Ovaj dragocjeni mali anđeo je uradio nešto nevjerovatno. Nešto što neće u potpunosti razumjeti dok ne odraste. Ona je bukvalno spasila naše živote.

Celia se uglavnom budi jednom u toku noći. Uvijek ustanemo do nje i pomognemo joj da opet zaspi. U petak u 3 ujutru se uskomešala po drugi put. Pokušala sam da odem do njene sobe, ali sam samo napravila par koraka prije nego me je potpuno obuzela vrtoglavica.

Kajl se odmah probudio i brzo smo ustanovili da nešto nije u redu. Oboje nas je uhvatila vrtoglavica, glavobolja, mučnina i oči su nas pekle. Spakovali smo torbu i probudili Celiju. Počela je da povraća i dok sam je držala, mačka mi se srušila pred nogama. Na svu sreću, Kajlovi roditelji su došli da pomognu tačno prije nego se on onesvijestio. Brzo je došao sebi i pozvali su pomoć. Odveli su nas u bolnicu. Liječeni smo od trovanja ugljen monoksidom”, napisala je Monik.

Ispostavilo se da je do trovanja došlo usljed neispravnosti peći, koja je bila stara koliko i sama kuća, oko 23-24 godine.

Komentari

komentara