Poslovni kutak

Svečano otvorenje – Otvaranje nove poslovne jedinice: Omega web shop-online prodavnica bijele tehnike i elektronike!

Napisao admin

Pozivamo Vas na svečano otvaranje najbolje online prodavnice za kupovinu bijele tehnike i elektronike Beko, Blomberg i Grundig


Omega web shop (Foto: arhiva)

Prvih 50 kupaca dobija vrijedan poklon    

Prihvatamo sve debitne i kreditne kartice, plaćanje putem PayPal-a ili shopping kartica 

Kontaktirajte nas putem telefona na broj  035/312-450 ili putem e-maila  

Webshop@omega.ba,  

Kupujte iz udobnosti Vašeg doma i ne zaboravite  

Zaštita i sigurnost Vaših ličnih podataka je naš primarni cilj. 

 

Omega web shop   

Kupovina svih raspoloživih proizvoda objavljenih na našem Web Shop-u obavlja se kompletno putem Interneta. U par jednostavnih koraka i par klikova željeni proizvod je „već“ pred ulaznim vratima kupca. Za sve one koji žele pomoć pri naručivanju, željeni proizvod mogu naručiti i putem telefona pozivom na 035 312 450, ili putem e-maila webshop@omega.ba. 

Čitav proces kupovine na našem Web Shop-u vrlo je jednostavan, i ne oduzima više od par minuta vremena. Od odabira proizvoda pa do same naplate prolazi se kroz par koraka: Odabir proizvoda, nastavak na plaćanje, popunjavanje potrebnih informacija, plaćanja i naravno dostave do krajnjeg kupca. 

Plaćanje se može izvršiti: 

Jednokratno putem debitnih i kreditnih kartica svih banaka(Visa, MasterCard, American Express, Maestro – i putem PayPal-a) 

Gotovinom (po primitku pošiljke-pouzećem) 

Plaćanje na rate putem shopping kartica 

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekat željene adrese na području cijele Bosne i Hercegovine. Za svaku Vašu kupovinu preko 50 KM dostava je besplatna. Kupljeni proizvodi će biti dostavljeni na Vašu adresu najkasnije 48 sati od trenutka kada ste primili obavještenje o uspješno izvršenoj kupovini. 

U slučaju da proizvod koji vam je dostavljen nije proizvod koji ste naručili isti možete zamijeniti ili vratiti uz refundaciju najkasnije 7 dana od dana dostave. Vašu narudžbu možete otkazati sve do trenutka dok Vam naš operater ne potvrdi da je narudžba zaprimljena.    

 

Na našem Web Shopu možete pronaći pregršt informacija vezano i za naše šopove širom BiH. U svemu tome pomoći će vam naš „Lokator trgovina“ koji u realnom vremenu na mapi pokazuje svaku od lokacija sa pratećim informacijama. 

Moramo napomenuti da svi proizvodi iz asortimana Beko bijele tehnike dolaze sa 5 godina pune garancije,u okviru koje dobijate besplatan servis kao i zamjenske dijelove. Sa 5 godina garancije pokriveni su svi proizvodi iz asortimana Beko bijele tehnike, dok Beko klima uređaji, Grundig TV uređaji, kao i Beko i Grundig mali kućanski uređaji dolaze se 2 godine garancije. 

Želimo istaknuti da tokom našeg dugodišnjeg poslovanja naši kupci su nam uvijek bili na prvom mjestu, kao i zaštita njihovih ličnih podataka. Shodno tome sigurnost i zaštita ličnih podataka je naš primarni cilj, zato sve naše Web aktivnosti obavljamo u skladu sa zakonom za zaštitu i sigurnost podataka.  

 

Vaša Omega  

 

cure.ba

Komentari

komentara