Moda

Kakvo donje rublje frajeri najviše vole – 7 neodoljivih komada za kojima će poludjeti svaki

Napisao admin

Ljeto se bliži, a cure sve više vremena posvećuju svojim figurama pa su iz dana u dan sve utegnutije, tamnije, vitalnije i veselije.


Žena (foto: cure.ba)

Preporučujemo ti da svoje novo “bikini tijelo” proslaviš novim komadom seksi rublja koji će razveseliti tebe, ali i tvog dečka! Kako bi saznali koje komade rublja dečki najviše vole, napravile smo malo istraživanje među frendovima te doznale kako ovi komadi uvijek pale:

1. Zavodljivi ogrtač za elegantne damice

Žene često misle da muškarci ne vole ogrtače, no ako ga dočekaš u lijepom svilenom komadu ispod kojeg se nazire seksi rublje, ili još bolje – ništa, igra “vidim te, ne vidim te” dovest će ga do ludila.

2. Bijeli korzet za preplanuli ten

Bijela boja rublja istovremeno izgleda i seksi i nevino pa je dečki jednostavno obožavaju. Bijeli korzet pun je pogodak, pogotovo ako si već počela raditi na tenu.

3. Samostojeće čarape ili halter za holivudski štih

Priušti svom dečku pravi filmski ugođaj te nabavi crne samostojeće čarape ili još bolje, haltere! Neće znati što ga je snašlo!

4. Nešto crveno za vatrene zavodnice

Crveno uvijek pali! Dečki su nam priznali kako tu boju ne vole baš za svaki dan, no kada je vide na curi – znaju što se smjera. Želiš li ponovno probuditi zavodnicu u sebi – odaberi jedan vrući komad u ovoj boji.

5. Seksi spavaćica za vruće noći

Pamučne pidžamice su seksi, no dečki kažu kako jednostavno ne mogu odoljeti svilenim ili satenskim spavaćicama u kojima cure izgledaju fantastično, bez obzira na građu.

6. Natkoljenice za sportašice

Neke cure ne vole seksi veš, čipku i samostojeće čarape. No, opasno mogu izgledati i u običnim sivim natkoljenicama koje u svakoj kombinaciji izgledaju kulerski i privlačno.

7. Brazilski toples za odvažne cure

Još više od tangi, dečki vole gaćice brazilskog kroja. Savršeno otkrivaju guzu i laskaju figuri, a želiš li ga posebno iznenaditi – obuci samo njih i zaboravi na grudnjak. Živio toples!

index.hr

Komentari

komentara