Moda

Farmerke koje ćemo nositi u 2018: Top 5 modela! (FOTO)

Napisao A. K.

Praktični komadi koji se lako uklapaju u različite kombinacije

Nema godine u kojoj farmerke nisu jedan od ključnih komada svake sezone!
U ormaru svake žene koja drži do mode i stila, nalaze se bar dva para valitetnih farmerki.

Izbor je napravljen shodno figuri, a mogućnost kombinovanja bezgraničan – uz salonke, patike, duks ili pak, sa svilenom košuljom i blejzerom. Međutim, koliko god bile zadovoljne klasičnim modelom, svaka žena želi da u svom garderoberu ima neobične farmerke, koje su vrlo šik i smele.

Ove godine kao da nam je ta želja ispunjena jer su se na tržištu pojavili modeli koji su nešto više od klasike:

1. Visoki struk i isečene nogavice

Ovaj model farmeriki su prve odobrile Parižanke. Ovaj model je idealan da se kombinuje uz blejzer, ali i uz čizmice, koje će zahvaljujući „kraćim“ nogavicama doći u prvi plan.

2. Bez poruba

Čak ako imate stare farmerke koje ste možda pre nosili, sada je vreme da ih vratite u svakodnevne komade. Predlažemo vam da isečete porube i vaš stari komad postaće atraktivan i trendi.

3. Sa efektom helanki

I ove sezone ćemo nositi tesne farmerke, koje najbolje stoje vitkim damama. Da biste postigli potpuni trendi efekat, podvrnite ih i nosite uz ravnu obuću.

4. Preširoke

Široke farmerke kojima je Dženifer Lopez konačno zamenila omiljeni tesni model, bile su pun pogodak! Uvek ćete imati utisak komocije, a pritom lako se kombinuju i za svečanije prilike uz štikle i atraktivnu bluzu.

5. Novi model „muških“ farmerki

Kraljica svih modela farmerica je sigurno simpatična glumica Dženifer Aniston. Međutim, krajem godine pokazala je da joj neodoljivo stoje takozvane „boyfriend“ farmerke, koje postaju veoma šik kada se podvrnu, zbog kontrasta lica i naličija samog materijala.

Izvor: elle.rs

Komentari

komentara