Ljubav i veze

Muškarci su opčinjeni ovim djevojkama: 5 savjeta kako da budete jedna od njih

Napisao H. H.

Naučite kako da postanete zavodnica kojoj niko neće odoleti!

Svaka od vas bi da bude poželjna devojka, jer svaka želi da opčini muški svet. Da li zbog toga treba da postanete loše? Evo odgovora…

Postoje dobre žene i žene koje su dobre za vezu. Ove druge bi svaki muškarac poželeo. Ako želite da budete među njima, ovo su definitivno saveti za vas.

5Obuzdajte svoju ludu stranu

Muškarci vole da kažu da su žene lude. Žene se žestoko naljute ako čuju nešto slično, ali to ponekad i nije tako daleko od istine. Činjenica je da vas muškarci izluđuju, kao i većinu žena, ali cilj je da prevaziđete potrebu za ludim reakcijama i da reagujete smireno. Ovo jeste teško, ali kad to uspete, bićete bolja osoba i jako poželjna devojka.

4Prestanite da razmišljate o čemu muškarac razmišlja

Istraživanja pokazuju da muškarci razmišljaju mnogo manje, nego što žene veruju da oni razmišljaju. Problem nastaje u trenutku kad žene pokušavaju da saznaju o čemu muškarac razmišlja, iako on najverovatnije ne razmišlja ni o čemu pametnom, pa u svojoj glavi stvara scenarije koji nemaju veze s vezom.

3Mislite na svoje potrebe

Muškarci imaju svoje potrebe. Imaju i žene svoje potrebe, ali problem kod nekih žena je što u trenutku kad uđu u vezu potpuno zaboravljaju na to i bave se samo potrebama svog muškarca. To u muškarcima izaziva osećaj gušenja, a u ženama osećaj da njihov muškarac ne brine o njima. Stvar je u tome da svako treba da brine o sebi, pa onda da počne da zadovoljava tuđe potrebe.

2Borite se za sebe

Ako je muškarac bezobrazan i radi stvari koje vam ne odgovaraju, najgore što možete da napraviti je da ignorišete to i da se pravite da je sve u redu. Muškarac kojem je stalo do vas, stalo je i do toga da budete zadovoljne. Muškarac kojem nije stalo do vas će loše reagovati na prigovor, ali takvog muškarca ni ne želite blizu.

1Dajte mu šansu da objasni

Dobre devojke daju svom dečku šansu da objasni zbog čega je pogrešio, a ostale samo viču i ne zanima ih objašnjenje. Ako je objašnjenje loše, imate vremena za vikanje, ali pametno je prvo saslušati šta on ima da kaže.

Komentari

komentara