Ljubav i veze

Muško- ženski odnosi – Što očekivati od muškarca u 20-ima, a što u 30-ima?

Napisao admin

Upoznavanje muškaraca i izlasci mogu biti vrlo zabavna stvar, ali katkada nose i puno stresa jer nije jednostavno snalaziti se u modernoj džungli muško-ženskih odnosa. Kako bi ženama pomogla u tomu, američka kolumnistica i spisateljica Annabelle Gurwitch napisala je nekoliko savjeta za žene u dvadesetima, tridesetima i četrdesetima.


ljubav (foto:cure.ba)

Ovi savjeti zaista mogu pomoći u snalaženju na današnjoj “ljubavnoj sceni”. 

Dvadesete

U 20-im godinama dopušteno je upoznavanje mnogih muškaraca te izlaženje s njima. No, imajte na umu da svaki izlazak ne podrazumijeva nužno seks. Zabavljajte se, igrajte se, ali budite dobronamjerne. Dakako, očekujte i slomljeno srce kao i neke ožiljke koje ćete dugo nositi. Imajte na umu da ne činite ništa što ćete zbog posljedica pamtiti još i u 30-ima. 

Bonus savjeti:

Dvadesete su najbolje godine za traženje ljubavi izvan granica zemlje u kojoj živite, a to podrazumijeva putovanja i obilno korištenje interneta.

Kamo god da idete, uvijek sa sobom nosite četkicu za zube i pastu za zube. Bolje je biti pripravan nego kasnije žaliti. 

Nemojte sve svoje intimne detalje dijeliti putem Facebooka!

Tridesete

U ovoj dobi ženama se čini da nemaju baš previše vremena za muškarce i izlaske jer žele puno toga napraviti na području karijere. No, to je i dob u kojoj žene počinju polako razmišljati i o smirivanju te potencijalnom braku. Iako ste zauzete poslovnim obavezama, držite oči otvorene jer vjerojatno ne želite da vam promakne Onaj Pravi. 

Bonus savjeti:

Tridesete nisu dob za gubljenje vremena s pogrešnim muškarcima, pa stoga, čim primijetite ponašanje koje nije u skladu s vašim svjetonazorima, upalite alarme i budite vrlo oprezne.

Tridesete su krajnje vrijeme da konačno naučite kako muškarce ne možete promijeniti ako oni sami ne žele promjenu.

Prije bilo kakvog ozbiljnog koraka, svakako upoznajte njegove prijatelje jer mnogo toga o njemu možete doznati od njih. 

Četrdesete

U ovoj dobi žene točno znaju što žele. One koje može to i ne znaju, jako dobro znaju što ne žele. Poučene iskustvom, žene u četrdesetima znaju koristiti svoj instinkt i vjeruju mu. Naučile su da je ljubav važna, ali da su u životu važne i druge stvari, posebno one koji ih vesele. To je zrelost četrdesetih koje ženama donose opuštenost življenja.

Bonus savjeti:

Vjerujte svojem prvom dojmu. Ako pijete kavu s muškarcem, vjerujte emocijama koje osjetite odmah na početku susreta. One su obično točne. 

Ako ne možete pronaći muškarca u svojemu gradu, proširite krug djelovanja i posjetite nova mjesta. Nikad ne znate gdje vas čeka sreća.

Ako muškarce upoznajete putem interneta, imajte na umu da vrlo često lažu kada govore u sebi. Potvrdilo je to nekoliko istraživanja.

cure.ba

Komentari

komentara