Ljubav i veze

Istraživanja pokazuju – Formula savršene žene

Napisao admin

Najnovije istraživanje, sprovedeno u Velikoj Britaniji, imalo je za cilj da istraži koje bi osobine, iz muškog ugla, trebalo da krase idealnu devojku
Lijepa, bogata, uvijek spremna za seks, ali pomalo glupa!


Žena ( Foto: Cure.ba )

FORMULA SAVRŠENE ŽENE = Seksualni nagon + velika plata + dobra guza

Mnogo toga je rečeno o tome koje osobine muškarci traže u ženama. Ipak, visok libido, izvajano tijelo, zanosna zadnjica i što veća plata na listi su najpoželjnijih karakteristika.

Suprotno uvreženom mišljenju, veliki broj mladića priznali su da bi voljeli da uz sebe imaju djevojku koja zarađuje više od njih, ima veći seksualni nagon od njih i izgleda bolje od njih.

– Savršen paket! – kaže jedan od ispitanika.

Druge momke nije bilo nimalo sramota da priznaju da im ne bi smetalo da ih njihova cura izdržava.

– Volio bih da zarađuje više od mene. Tada bih mogao da napustim posao, jer sam veoma lijen. Uopšteno, svi muškarci su lijenštine. Moja idealna devojka trebalo bi da bude nepodnošljivo lijepa, podnošljivo glupa i odlična u krevetu – naveo je drugi ispitanik.

I dok je većini muškaraca fizički izgled na prvom mestu, postoje i oni koji pokazuju malo više zrelosti, pa kao osobine koje najviše cijene navode obrazovanje, jednostavnost i smisao za humor.

Oduvijek se smatralo da muškarci svoje žene vole da drže u kući. Međutim, izgleda da je moderno doba stvorilo mladiće širokih shvatanja, koji uz sebe žele damu koja ima uspješnu karijeru. Iako je biti uspješna poslovna žena kvalitet koji se visoko cjeni, ta ista dama bi trebalo da bude posvećena porodici i dobra majka.

– Kada obaveze oko dece i kuće preuzmu oba partnera, takva veza biva daleko uspešnija – smatraju ispitanici.

Da su muškarci kontradiktorni pokazuje i podatak da je mršavo tijelo važno, ali nikako držanje dijete i kukanje o kalorijama. Ipak oko jedne stvari se skoro svi ispitanici slažu: “Dobar seks je osnova dobre veze!”.

 

cure.ba

Komentari

komentara