Ljubav i veze

Okršaj žene i ljubavnice! – GRAĐANIN NASRED ULICE SNIMIO OVU SCENU: Srele se ljubavnica i zakonita žena sa prijateljicom, a onda

Napisao admin

Žena je napadnuta u centru grada, u vrlo prometnoj ulici, nakon što je uhvaćena na djelu sa svojim ljubavnikom.


Foto:arhiva

Preljubnicu su napali na ulici, svukli joj odjeću i odrezali kosu, nakon što je uhvaćena na djelu. Nju su napale ljubavnikova supruga i njena prijateljica, a sada se suočavaju s pravnim optužbama za namjerno nanošenje tjelesnih povreda i nalaze se pod istragom.

Tri žene su uočene na ulicama grada Zhengzhou u kineskoj pokrajini Henan, kada je započela svađa između žene i ljubavnice.

Mladu ljubavnicu, koja ima nekih dvadesetak godina, brzo su savladale dvije starije žene, koje su je gurnule na zemlju i poderale joj odjeću.

Supruga je uporno vikala: “Da vidimo tijelo koje si koristila da zavedeš mog muža!”

Kada je ljubavnica shvatila da ne može pobjeći, odustala je od borbe. Građani koji su svjedočili ovom incidentu nisu učinili ništa da spriječe napad, koji je trajao više od deset minuta.

Supruga i njena prijateljica se nisu zaustavile samo na vrijeđanju, nego su makazama isjekle kosu ljubavnici, čije su crne lokne ostale na pločniku. Napad je prekinuo policajac koji je razdvojio žene i pozvao pojačanje.

Supruga i njena prijateljica će se sada suočiti s optužbama

doznajemo.com

Komentari

komentara