Ljubav i veze

Ispunjava li vas sex! – 3 znaka da vam je sex jako, jaaako loš

Napisao H. H.

Seks je strastveni trenutak između partnera. Iako svako iskustvo s istim partnerom ne može uvijek biti najljepše iskustvo u životu, postoje znakovi koji, ako se ponavljaju, otkrivaju kako seks baš i nije nešto te kako je vrijeme za razgovor s partnerom i promjene

1. Glumite orgazam (iz pogrešnog razloga)

Gotovo da i ne postoji žena koja barem jednom u životu nije odglumila orgazam. Istraživanje je dokazalo kako je najčešći razlog toga želja da razvesele partnera, što je sasvim normalno.

No postoji još jedan razlog. Naime, neke žene to čine kako bi seks bi čim prije bilo gotov. Ako je razlog taj, to je prvi znak da vas seks ne ispunjava.

2. Lako se ‘ohladite’

Seks je proces koji se sastoji od nekoliko faza. Prva, a često i najvažnija je predigra koja može rasplamsati strasti kod oba partnera. No, ovaj dio seksualnog odnosa, ako nije izveden kako treba može vas i ‘ohladiti’.

U želji da zadovolje partnericu, neki muškarci u predigru ulažu previše truda što, ako nije izvedeno kako treba, može biti kontraproduktivno. Ako vam ne odgovara igra vašeg partnera, morate ga uputiti na pravi put.

3. Razmišljate o drugim stvarima

Iako svi živimo užurbanim načinom života zbog kojih je teško izdvojiti vremena za opuštanje u zagrljaju partnera, to ne znači da i u krevetu morate mozgati o obavezama i stvarima koje morate odraditi.

Naime, dokazano je kako kvalitetan seks i orgazam opuštaju tijelo i um, a ako vam to nikako ne polazi za rukom, vrijeme je za promjene. Objasnite partneru što vas muči i zajedno dođite do zaključka što treba promijeniti.

zadovoljna.hr

Komentari

komentara