Ljubav i veze

Želite ga oboriti sa nogu – Neka vas zapamti!

Napisao admin

Ako ste na spoju s nekim novim frajerom, sigurno ga želite oboriti s nogu. Pogledajte naše savjete…


Ilustracija (Foto: arhiva)

Govor tijela

Ovo su suptilni, zavodnički potezi, koji će probuditi njegov interes u potpunosti. Ako tijekom razgovora nešto želite naglasiti dotaknite ga po ruci iili koljenu, a istodobno se držite uspravno i gledajte ga izravno u oči, jer na taj način ostavljate snažan dojam samouvjerenosti i samopouzdanja, kojima frajeri teško mogu odoljeti. Osim toga, jednom ga pošteno odmjerite, a nakon toga se nasmiješite, kako biste mu dali do znanja da vam se sviđa.

Strastveno govorite

Ako vas pita čime se bavite u životu, najbolje je da izaberete neku temu koja vas u potpunosti ispunjava entuzijazmom, na primjer pričajte o ljetovanju ili zimovanju, koje planirate. Pritom će ga posebno zaintrigirati ta strast koju izražavate govoreći o nečemu što vas uzbuđuje. Osim toga, čak će vam se promijeniti ton i boja glasa.

Potaknite njegovu maštu

Pokažite mu da ste spontani, to će mu se sigurno svidjeti, tako što ćete desert prvo probati prstom. Protrljajte ramena, kao da masirate napete i bolne mišiće i tako iskoristite još jedan trik. Kad on vidi kako se nježno dodirujete, počet će vas zamišljati i u zločestoj akciji, a uzbuđenje će i dalje samo rasti.

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara