Ljubav i veze

Vjerovali ili ne – Pet tipova cica koje frajeri ne podnose

Napisao admin

Iako ste mislili da im je stalo samo do kvantiteta a ne kvaliteta, ipak je dokazano da i muškarci umeju da budu i te kako izbirljivi


Djevojka (Foto: Ilustracija)

Muškarci ipak ne uzdišu za svim što hoda na dve noge i ima grudi. Verovali ili ne, postoji pet tipova žena koje muškarci ne podnose:

Opsednuta dijetom

Ako vam je svaka druga rečenica: “Uh, rado bih to pojela, ali ima previše kalorija”, velike su šanse da će vrlo brzo muškarac pobeći od vas. A ako još počnete da prigovarate u stilu: “Zašto piješ pivo, pa znaš da to deblja”, ekspresno će se izgubiti, u vidu magle! Momci vole kada su cure opuštene i kada znaju da uživaju u životu. To ne znači da ćete osam puta dnevno morati da jedete ćevape između obroka, nego da se jednostavno opustite i prepustite malim, umerenim užicima.

Tračara i dežurno gunđalo

Žene koje negativno govore o drugima i omalovažavaju ljude oko sebe definitivno odbijaju svakog muškarca. Svi ponekad imaju žutu minutu i prigovaraju, ali jedna je stvar ako se to radi ponekad, a sasvim druga ako se to radi 24 časa dnevno! Muškarci ne shvataju zašto žene imaju potrebu da stalno nešto traže i prigovaraju.

Radoholičarka

Lepo je što volite svoj posao, ali nema nikakve potrebe da drugima, a naročito dečku, punite glavu o rokovima, kolegama, šefu ili poslovnim prezentacijama, jer će biti jasno da nemate drugu temu o kojoj biste razgovarali. Muškarca zanima šta mislite o njemu, šta biste želeli da radite dok ne radite, šta je vaš hobi, koji su vaši stavovi. Ako želite da imate dečka, vreme je da ne razmišljate isključivo o poslu. Prestanite da budete štreberka i počnete da živite.

Nezadovoljna familijom

Ruku na srce, retki su oni koji imaju savršene roditelje, braću i sestre, bližu i dalju rodbinu i koji se ni sa kim iz svoje porodice nikada nisu posvađali. Međutim, to nije razlog da konstantno pričate o tome i da blatite svoje najbliže. Ako ne postoji ništa pozitivno što biste rekli o svojoj porodici, preskočite tu temu.

Mamice

Neke žene smatraju da sve znaju, pa se tako i ponašaju. Imaju osećaj da moraju da čuju sve probleme ovog sveta i, naravno, reše ih u trenu. Jer, pobogu, ko bi to znao bolje od njih?! Toliko su opsednute time da dečka stalno gnjave sa bezbroj pitanja i sve će da urade kako bi udelile koji “mudar savet”. Ipak, realnost je drugačija, nijedan dečko ne želi da izlazi sa svojom mamom!

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara