Ljubav i veze

Nesvjesno će pokazati – Ovo su neverbalni znaci da mu se dopadate

Napisao admin

Muškarci neće uvijek otvoreno priznati devojci da im se dopada, ali tu su drugi (nevrebalni) znaci poput govora tijela i ponašanja koji će vam otkriti da je on ipak zagrijan za vas te stoga – otvorite širom oči.


Ljubavni par (Foto: Cure.ba)

ZNAK OBRVAMA
I muškarcima i ženama nesvesno se događa da podignu obrvu kad prvi put ugledaju nekog ko ih privlači. Na taj način oči se šire i više se svetlosti reflektuje u njima. Oči tako dobijaju određeni sjaj i toplinu i daju do znanja da smo otvoreni prema osobi u koju gledamo.

USNE
Usne lako odaju muškarca da li je on zainteresovan za vas ili ne. Ako mu se sviđate, usne će mu se razdvojiti čim vam se pogledi susretnu.

LICE
Na celom licu pronaći ćete mnpštvo znakova da li se nekom dopdatae. Uz ono što smo malo pre nabrojali, šire se i nozdrve, pa lice dobija topao, otvoren i prijateljski izraz.

PRIVLAČENJE PAŽNJE
Ovo može da se pokaže na više načina. Neki mušlarci postaće povučeniji pred devojkom koja im se sviđa u nadi da će ih sama primetiti zbog pozitivnih vibracija koje šalju, a drugi su u stanju da postanu poput male dece ili glasnog klovna koji na sve moguće načine usmerava pažnju na sebe.

ODJEĆA
Muškarci će ako im se neka devojka sviđa, nesvesno popraviti kravatu, jaknu ili kragnu majice. Ako vidite da namešta odeću na sebi i gleda u vas, to je zato jer želi da ostavi dobar utisak. Iz istih razloga prolaziće rukom kroz kosu ili će popravljati frizuru ili će je jednostavno razbarušiti.

IZRAZ LICA PRILIKOM RAZGOVORA
Kad se upoznate i započnete razgovor, gledaće pravo u vas i imaće zainteresovan, pomalo ispitivački izraz lica s podignutim obrvama. Tako vam daje do znanja da ga zanima sve o vama.

DRŽANJE TIJELA
Da bi vam dokazao da je vredan pokušaja, držaće se uspravno. I ne samo da će se pravilno držati, već će pokazivati raskoš svih svojih mišića u nadi da ćete primetiti koliko je muževan i jak.

OCJENJIVANJE
Ukoliko vam se učini da kruži očima po vašem telu i da vas procenjuje, verovatno je tako. Ali to takođe može da bude znak da mu se dopadate. Gledanjem vam daje do znanja da ste mu privlačni. I ne brinite, već vas je procenio čim ste ušli u prostoriju, a sada samo želi da vam da do znanja da je tu, ako vi to želite.

POKAZUJE NA MUŠKOST
Ima li direktnijeg načina da vam pokaže interesovanje nego da raširi noge dok sedi nasuprot vas?

DRŽI RUKE NA KUKOVIMA
Žene su te koje nesvesno pokazuju na delove tela koje žele da muškarci primete ili suviše gestikuliraju rukama, muške ruke na bokovima mogu da odaju isto. Ako drži ruke na bokovima, a prsti su mu usmereni prema dole, odnosno genitalijama, zapravo vam pokazuje gde želi da ga dirate.

DODIRUJE LICE DOK VAS GLEDA
Ako tokom razgovora sa vama vaš pratilac neprestano dodiruje svoje lice to je znak da se upecao. Koža postaje osetljivija kad se uzbudimo pa imamo potrebu da dotaknemo svoje usne u nadi da će druga strana to primetiti to i poljubiti nas.

IGRA SE ČAŠOM
Dok razgovara sa vama uzima čašu u ruku, vrti je, pomiče – ukratko igra se. To je znak male nervoze, ali i znak da želi nešto više.

PRIMIČE VAM SE
Nesvesno svoju stolicu približava vašoj dok sedite za istim stolom da bi vam bio bliže. Ako stavi nogu preko noge, vrh će verovatno biti uperen prema vama.

NJEŽAN JE I PAŽLJIV
Ako vam je hladno, ponudiće vam jaknu, ako ste žedni, doneće vam vode… ovo su neki od džentlmenskih odnosa muškarca prema ženi koji takođe predstavljaju jasan znak privlačnosti.

24sata.rs

Komentari

komentara