Ljubav i veze

Dokazano! – Muškarci vole zabranjene, nedostižne i prave žene

Napisao admin

I oni su samo ljudi pa često padaju na djevojku koju su upoznali na odmoru, na onu koju su slučajno sreli u prolazu, ljubav iz djetinjstva i naravno – onu pravu


Žena (Foto: Cure.ba)

Svi znamo da muškarci ne postavljaju pitanja kada je seks u prvom planu, ali kada je riječ o ljubavi tu se malo zatežu. Naime ovo su tipovi djeovojaka na koji jači spol najčešće pada:

Ljubav iz djetinjstva

Svi su verovatno prošli prve ljubavi u osnovnoj školi, držanje za ruke i zagonetne poglede. Svi su takođe prošli i onaj užasan trenutak prvog raskida, posebno ako ih je ona ostavila i okrenula se drugom.

Ljubav sa filma

Nema sumnje da je svaki muškarac barem jednom bio zaljubljen u neku zvezdu, a sa godinama se samo menjaju preference.

Zgodna koleginica na poslu

Iako većina nikada ne prizna koleginici da ih je potpuno očarala, zaljubljenost na poslu sasvim je normalna budući da tamo provodimo puno vremena. Neke se ljubavi čak i ostvare, ali za većinu muškaraca to ostaje samo želja dok ih zaljubljenost ne prođe.

Usputna zaljubljenost

Taj trenutak može se dogoditi bilo gde – na blagajni u prodavnici, kod automehaničara ili u autobusu. Kad je ugleda muškarac shvati da ima neku magičnu privlačnost. Ako još uspostavite kontakt očima, to daje nadu da će se možda nešto i razviti. Vriedi probati. Čak i ako se ništa ne izrodi iz svega, ostaje vam dobra priča i uspomena.

Ljubaznu djevojku

Mala zaljubljenost koja nadođe zbog poklonjene pažnje može da bude potpuno pogrešna. Najčešće se muškarci zavaraju da ih je konobarica, stjuardesa ili medicinska sestra šarmirala, a one su već naviknute na takvu komunikaciju i ne osećaju privlačnost. Stoga razmislite pre nego što krenete u akciju i obratite pažnju na to kako se ponašaju prema drugima.

Ona prava

Ponekad im se čini da su pronašli ženu svog životatek što su je ugledali. I šta sad? Zaprosiće je nasred ulice? Najbolje bi bilo da se upoznate i dogovorite zajednički izlazak.

Opasna djevojka

Svakom muškarcu barem jednom je zapela za oko opasna devojka čije tetovaže i pirsing neodoljivo vire ispod odeće.

Romansa sa odmora

Godišnji odmor, leto, plaža – ima li boljeg trenutka da se prepustite strastima? Nemojte uopšte da razmišljate šta će biti posle jer niste iz istog grada ili države. Uživajte!

Zabranjena ljubav

Nažalost, ovo je mučan tip zaljubljenosti jer najčešće postoji dovoljna doza morala da niti pokušavaju da preotmu devojku svog prijatelja ili da zavedu udatu ženu.

zenskikutak.rs

Komentari

komentara