Ljubav i veze

Evo šta ga odaje – Sedam signala da mu se stvarno dopadate!

Napisao admin

Osjećate leptiriće kada ste u njegovoj blizini, ali ne možete da dešifrujete ono što neki frajer osjeća? Postoje jasni znakovi koji vam otkrivaju da li mu se dopadate ili ne.


Ljubavni par (Foto: Cure.ba)

Muškarac šalje jasne signale ženi koja mu se dopada. Potrebno je samo da znate kako da ih prepoznate i dešifrujete. Konačno je došlo vreme da žene skrate sebi muke kako bi se oslobodile neizvesnosti i dale sebi odgovor na pitanje “Da li mu se sviđam ili ne?”. Obratite pažnju na sledeće znakove i ukoliko ih zapazite, budite sigurni da je “bacio” oko na vas.

Započinje intimnu komunikaciju

Postavlja li vam privatna pitanja? Zanima li ga za vaš ljubavni život? Zadiranje u intimu je jasan znak da mu se sviđate. Upravo zbog toga želi da sazna što više o vama, posebno o vašem ljubavnom životu. Tačnije, želi da zna da li postoji neka prepreka na putu do vas i vašeg srca.

Želi da vam udovolji

Ukoliko pokazuje zabrinutost kada govorite o nekim problemima, nudi vas toplim čajem kako biste se ugrejali ili predlaže da sednete dalje od vrata kako se ne biste prehladili, znajte da želi da vam udovolji. Briga i razmišljanje o vama i o tome kako se osećate jasno govore o tome da mu se dopadate.

Pokušava da vas dodirne

Ako vas tokom razgovora stalno dodiruje rukom po ruci, možete da budete sigurni da ste mu privlačni. Svesno i ujedno nežno dodirivanje odraz je želje koja se ispoljava na taj način. Dopadate mu se i želi da vas poljubi, ali pošto ne želi da to deluje kao grom iz vedra neba, pokušava laganim dodirima da vam se približi. Ako vas još slučajno spontano dodirne nogom ili nekim drugim delom tela, nema sumnje da ga totalno uzbuđujete.

Obasipa vas komplimentima

Većina muškaraca ne voli preterano da deli komplimente. Međutim, kada im se neka žena dopadne, komplimenti naviru sami od sebe, jedan za drugim. Obratite pažnju na to. Ako deli komplimente šakom i kapom, to znači da ne može da se suzdrži u vašoj blizini i da se “prima” na vas.

Smeje se stalno

Kad se čoveku sviđa osoba pored njega, usne same beže u osmeh. Ne kaže se bez razloga za zaljubljenog čoveka da je na sedmom nebu. U periodu zaljubljenosti se sve crne misli brišu i nestaju, a osoba ne prestaje da se smeje. Ako se muškarac neprestano smeška svemu što kažete, postoji velika verovatnoća da je apsolutno zanesen vama.

Prepreke ne postoje

Kada se dopadate muškarcu, za njega prepreke ne postoje. Nikakve obaveze ga neće sprečiti da što više vremena provede sa vama. Ukoliko mu se istinski dopadate, učiniće sve da se nađe u vašem društvu.

Želi ponovo da vas vidi

Ovo je, naravno, najjasniji znak da prema vama gaji simpatije. Ako vas dečko nakon sastanka pita kad će vas ponovo videti, budite apsolutno sigurni da ste ostavili jak utisak na njega i da ste mu privlačni.

zenskikutak.rs

Komentari

komentara