Ljubav i veze

Takni me, takni… – 10 tačaka na tijelu koje najviše pale!

Napisao admin

Možda ste mislili da znate sve o erogenim zonama, ali nedavno istraživanje sastavilo je iznenađujući spisak najosjetljivijih mjesta na tijelu kod muškaraca i žena.


Seks (Foto: Cure.ba)

Erogene zone imaju vrlo važnu ulogu u zavođenju i predigri, s obzirom na to da se njihovom stimulacijom muškarac i žena najbrže napale. Možda ste mislili da je vaše poznavanje slabih tačaka kod partnera na zavidnom nivou, ali istraživanja koja su nedavno rađena ukazala su na neka nova, interesantna otkrića koja bi mogla da vas iznenade.

Mnogi ljudi kada pomisle na erogene zone, automatski imaju u glavi poljupce po vratu. Tačno je da je vrat jedna od osjetjivijih zona, ali na tijelu postoji mnogo istih ili sličnih mjesta koja su hipersenzitivna, a koja su u potpunosti zapostavljena. Baš zbog toga vrijeme je da otkrijete o kojim zonama se radi i da u potpunosti promjenite način na koji dodirujete partnera, ali i on vas. Uživaćete.

Ovo je spisak TOP 10 erogenih zona prema muškom i ženskom mišljenju. Nakon ovoga, znaćete koji dio partnerovog tijela vaša ruka treba najprije da miluje.

Žene žele dodire po:

Klitorisu

Vagini

Usnama

Prednjem dijelu vrata

Bradavicama

Donjem dijelu leđa

Grudima

Unutrašnjem dijelu butina

Zadnjem dijelu vrata

Ušima

Muškarci žele dodire po: 

Penisu

Usnama

Testisima

Unutrašnjem dijelu butina

Prednjem dijelu vrata

Bradavicama

Perineumu

Zadnjem dijelu vrata

Liniji stidnih dlačica

Ušima

telegraf.rs

Komentari

komentara