Ljubav i veze

Ljubavni horoskop do kraja februara: Škorpija obnavlja ljubav, Jarac privlači

Napisao H. H.

U drugoj polovini februara, Venera kvadrat Mars pojačava libido…

OVAN

Potreba za deljenjem ne samo sreće, već svega što vas snađe biće jaka, ali će partner biti rezervisan prema vama. Odredite dokle možete ići. Oni koji još traže srodnu dušu biće originalni u udvaranjima.

BIK

Ono čega trenutno nema u vašem privatnom životu vi ćete uspijevati da nadomjestite svojom maštom. Ako izađete van među ljude, naići ćete na niz prilika za prijatna poznanstva površnog karaktera. Dobro za zabavu.

BLIZANCI

Osjećaćete se kao da se ne možete uhvatiti ni za šta što je sigurno. U pravu ste, ali razmislite koje lične promjene mogu donijeti poboljšanje na ljubavnom planu. Partner će vam ukazati način kako bolje izražavati emocije. Rado ćete prihvatiti takav njegov stil.

RAK

Zbrku koja će nastati u komunikaciji između vas i voljene osobe rješavaćete iskrenim zagrljajima bez riječi. Oni u stabilnim vezama shvatiće da je najbolje jednostavno voljeti bez previše riječi. Usamljeni neka naklonost pokažu djelima.

LAV

Postajete sve manje zadovoljni situacijom. Želite je poboljšati što prije, ali to ne ide preko noći. Neki će prihvatiti činjenicu da treba krenuti ispočetka, drugi će se još nervirati, a treći će biti ravnodušni.

DJEVICA

Doći će do blažeg prolaznog nezadovoljstva u odnosima. Vi ćete biti za nešto novo, a partner će biti za sigurne opcije. Mudriji među vama prihvatiće postojeću situaciju kao prolaznu i privremeno smanjiti svoja ljubavna očekivanja.

VAGA

Povlačićete se u sebe i skrivati svoja osjećanja, premda vam to neće donijeti zadovoljstvo. Najbolje je biti strpljiv i smanjiti idealizovana očekivanja. Uspjeh će biti i samo izbjegavanje svađe.

ŠKORPIJA

Oni u vezama opet nalaze zajednički jezik. Oni koji još traže srodnu dušu vjerovatno će biti meta nečijih udvaranja koja će im biti zabavna i prijatna. Moguće je da vam se iznenada javi neko sa posla i pozove vas na prijateljski izlazak.

STRIJELAC

Neki će se okrenuti maštanju ili će aktivirati jednu platonsku ljubav. Potrudićete se da budete pristojni i ljubaznim ponašanjem ispunite prazninu u ličnim odnosima. Kada je već tako, najbolje je ne ulaziti u nepotrebne rasprave.

JARAC

Otvoreni ste za sve ljubavne prilike kojih neće nedostajati. Istovremeno se u vama rađaju posebni seksualni zahtjevi. Nevjerovatno ste privlačni i šarmantni. Biće strasti, erotike i zadovoljstva. Bićete zaigrani, kreativni i spremni na sve.

VODOLIJA

Ako na svoje lične odnose gledate kao jednu vrstu negativnosti, tako će vam i biti. Pokušajte da prihvatate kritike sa humorom. Pomoći će izlazak i dobar provod. Nastojte da se opustite i dobro zabavite.

RIBE

Svojom sentimentalnošću iznenadićete voljenu osobu. Ona će ovaj put biti u poziciji zaštitnika. Još se niste ohladili od prošlosti, a već vam se otvaraju nove ljubavne prilike. Budite smireni, piše Ehoroskop

Komentari

komentara