Ljubav i veze

Mladić iz RS platio 2.500 eura za “noć sa Radom Manojlović”

Napisao H. H.

Sin uglednog biznismena iz Banjaluke platio je 2.500 eura za “noć sa Radom Manojlović”, pošto mu je obećano da će za te pare “dobiti pjevačicu sa kojom će moći da provede noć”. Time je Rada postala žrtva velike prevare, s obzirom na to da nikakve veze nema sa tim svijetom.

Mladić je dodatno dao 1.000 eura za ruže koje su bile po cijeloj sobi, s obzirom na to da mu je velika želja bila da fascinira Manojlovićevu, ali mu je na vrata pokucala djevojka koja liči na nju.

“Interesantno je da je ova grupa znala da prevari klijenta, jer im je za velike svote novca, obećavala poznate djevojke iz svijeta estrade, manekenke ili starlete iz rijalitija. Ukoliko ne bi mogli da ih angažuju, klijentima bi slali djevojke koje bi ličile na one naručene”, priča izvor “Kurira“.On je bio redovan klijent u ovoj grupi, dolazio je uglavnom vikendom u Beograd i nije pitao za cijenu kad su u pitanju djevojke. Otac mu je uspješni biznismen i kum jednog poznatog političara RS. Često je tražio da mu namjeste neku popularnu pjevačicu. Onda su smislili plan kako da mu uzmu pare”, zaključuje sagovornik.

Među klijentima se*s-mafije koja je pala u januaru bili su političari, biznismeni, sportisti, estradni umjetnici i brojne poznate ličnosti iz Srbije i cijelog regiona, a u ponudi preko interneta imali su nekoliko desetina djevojaka. Naravno, znale bi se kao i one iz “kataloga”, piše “Kurir“.

Rada se povodom se*s-afere u koju je bila upetljana još uvijek nije oglasila.

Kako navodi “Kurir“, radi se o imućnom mladiću, čiji je otac kum političara iz RS, a koji je koristio usluge elitnih prostitutki iz Beograda.

Komentari

komentara