Ljubav i veze

Među nama – S koliko ste frajera spavale?

Napisao admin

Kada se postavi pitanje s koliko frajera ste spavale, koliko ste ZAPRAVO iskrene?


Žena i muškarci (foto: cure.ba)

Razgovor o broju seksualnih partnera uvijek je ultra neugodan. To je činjenica. TA je tema plodno tlo za ljubomorne ispade koje uvijek pokušavamo izbjeći. Iako pokušavamo izbjeći taj razgovor i nije nam ugodno voditi ga, ne možemo odoljeti jer jednostavno moramo znati odgovor! Kako se snaći u ovim vodama i kako se izvući iz neugodnih situacija? Većina žena reći će vam da lažete!

Nedavno istraživanje, u kojem su sudjelovale žene od 18 do 30 godina, pokazalo je da je 52% lagalo o broju seksualnih partnera. Ups, izgleda da je stara legenda koja kaže da žene dijele broj seksualnih partnera, a frajeri svoj množe!

Ovo istraživanje čak nije niti jedini dokaz da lažemo o broju seksualnih partnera.
85% studenata jednog američkog sveučilišta izjasnilo se da su svojim partnerima s kojima su bili u vezi za vrijeme provođenja istraživanja lagalo o broju seksualnih partnera. Kada su ih pitali zašto su to učinili, odgovori su većinom bili isti. Strah od osude, loše reputacije i ljubomore partnera.

Dr. Bella DePaulo, psihologica specijalizirana u području ljudskih odnosa, tvrdi kako partneri trećinu vremena provedenog s partnerom u vezi – LAŽU!

Zašto žene lažu o broju seksualnih partnera, na to pitanje ne postoji konkretan odgovor.
Jedan od razloga je taj da na taj način podižu svoje samopouzdanje.  Logično, to rade povećavanjem broja partnera. Dok se one koje broj partnera umanjuju i kriju kao zmija noge, najčešće boje osude društva i svog partnera!

Kada se sve zbroji i oduzme, ispada da su žene lažljivice, a frajeri oni koji uvijek kažu kako je. Pozor! Važno je znati da frajeri, prema rezultatima istraživanja, oralni seks svrstavajju u istu kategoriju s pravim seksom! Možda jednostavno ni na ovom području nismo na jednakoj valnoj duljini s frajerima.

Bilo kako bilo, vaš muškarac bi vas trebao voljeti i poštovati bez obzira na to s koliko ste frajera spavale! Nebitno je smatra li on tu brojku neumjerenom, prevelikom, premalom ili savršenom… Vi i vaš čarobni broj idete u paketu!

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara