Ljubav i veze

Nevolja na pomolu: Horoskopski znakovi kojima je varanje u krvi

Napisao H. H.

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

Ako netko ne vjeruje u postojanje srodnih duša, onda su to upravo oni. Osobe rođene u sljedeća tri horoskopska znaka sklone su varanju i odbijaju se skrasiti jer im mijenjanje partnera predstavlja jedan od najvećih životnih užitaka, piše “Index“.

Blizanci

Iako vam se na prvu čine kao dobrodušni veseljaci, Blizanci su pravi egoisti kojima je vlastita ugoda na prvom, drugom i trećem mjestu. Oni vole zabavu i adrenalin, a vjernost jednoj osobi za njih je najdosadnija moguća opcija.

Škorpion

Škorpioni vole pažnju i prikupljaju je sa svih strana. Vrlo su seksualni i vole eksperimentirati pa se često odlučuju za poligamne odnose kako bi ispunili vlastite potrebe i maštarije.

Strijelac

Ovi avanturisti ne mogu svoj život zamisliti na jednom mjestu uz jednu osobu. Njima su promjene najveće uzbuđenje i zato rijetko kada ulaze u ozbiljne veze, a kada to i naprave vrlo često se dogodi prevara s njihove strane.

Komentari

komentara