Ljubav i veze

Ognjenu Vranješu supruga oprostila aferu, ali zbog jedne stvari je pobjesnila…

Napisao H. H.

Danijela je, prema tvrdnjama izvora, od samog početka znala za aferu sa Karleušom, ali je odlučila da se pravi luda

Supruga Ognjena Vranješa, Danijela Vranješ, nije se oglašavala nakon što je isplivala afera njenog supruga sa Jelenom Karleušom, međutim u javnost su dospele informacije da mu je oprostila što ju je varao sa pjevačicom.

Danijela Vranješ već nedeljama šuti za javnost, međutim mužu je odlučila da oprosti aferu, piše “Informer“. Kako se navodi, Danijela je bila upućena u sve što se dešava, ali je prešla preko ovog njegovog “izleta” zbog kćerke, ali i lagodnog života.

– Svi porodični prijatelji porodice Vranješ znaju da on vara Danijelu bez pardona. Ona je upućena u skoro svaku njegovu aferu. Pa Katarinu Grujić je srela na aerodromu u Atini. Pjevačica je dolazila kod njenog muža, a Danijela se sa kćerkicom vraćala za Bosnu i Hercegovinu. I za Ognjenovu romansu sa Jelenom je saznala još kada je počela. Na početku se bunila, a onda je shvatila da joj je najpametnije da ćuti i trpi – objašnjava Informerov izvor blizak porodici Vranješ.

Danijela je, prema tvrdnjama izvora, od samog početka znala za aferu sa Karleušom, ali je odlučila da se pravi luda. Ona krivi pjevačicu za cijeli skandal koji je izbio kada su u javnost dospjele eksplicitne fotografije i poruke koje su Ognjen i Jelena razmjenjivali.

Kako je otkrio izvor pomenutog lista, Danijela je pobjesnila kada ju je Jelena pomenula u jednom od svojih otvorenih pisama, tada je nazvala Ognjena i uz uvrede na pjevačicin račun poručila da Karleuša ne može njoj da prijeti.

Komentari

komentara