Ljubav i veze

Rat ljubomornih fudbalera: Vranješ brutalno izvrijeđao muža Jelene Karleuše

avaz
Napisao H. H.

Ljutitom izjavom okončan je niz pasivno-agresivnih poruka koje su prethodno razmijenili

Burne strasti u trouglu Karleuša – Tošić – Vranješ neće imati miran završetak, sudeći prema najnovijoj izjavi punoj psovki i uvreda koju je Vranješ uputio kolegi Dušku Tošiću, mužu svoje tajne dopisne prijateljice Jelene Karleuše.

Poslije prvih uzdržanih riječi koje su Duško Tošić i Ognjen Vranješ razmijenili, što preko medija što lično, kada je Tošić oduzeo mobilni od svoje žene Jelene Karleuše i u njemu našao niz poruka od Vranješa, bosanski reprezentativac se sada naljutio i odlučio da Tošića napadne punom snagom. Fudbalskim rječnikom – klizeći start s dvije noge, sleđa.

Vranješ je u poruci Tošiću iznio niz najcrnjih psovki i uvreda, uputivši ga na svoj spolni organ.

– Recite Dušku da **** *****. Slobodno mu to prenesite, toliko od mene. Samo mu slobodno recite da mi ****** *****. J**e mi se, rješava problem svoje žene – poručio je Ognjen Vranješ mužu svoje tajne dopisne prijateljice.

Ovom ljutitom izjavom okončan je niz pasivno-agresivnih poruka koje su Vranješ i Tošić prethodno razmijenili u sukobu oko tajnog dopisivanja s Jelenom Karleušom. Prvo je Vranješ poručio da je “Duškova kuća priča po medijima”, a Tošić je na pitanja o bračnim problemima s Jelenom Karleušom izjavio: “Pitajte Ognjena Vranješa! Ako on kaže da je tako – tako je!”

Javnosti je, inače, manje poznato da su ova dvojica sada ljutih neprijatelja bili saigrači u istom klubu Crvenoj zvezdi, 2010.-2011. godine, kada je Tošić već bio u braku s Jelenom Karleušom,prenosi Avaz

Putevi su im se ponovo ukrstili u periodu između 2014. i 2016. godine, u turskoj ligi, gdje je Vranješ igrao za Elazig i Gazijantep, a Tošić za Genčerbirligi i Bešiktaš.

Tošić prošle godine odlazi u Kinu, u klub Gvangdžu, dok je Vranješ u zenitu karijere. Prvo 2017. prelazi u AEK, a od lani je u čuvenom Anderlehtu iz Brisela.

Komentari

komentara