Ljubav i veze

ZA MANJE OD 7 DANA PUN MJESEC ĆE DONIJETI VELIKE PROMJENE: Ovim znacima će se ostvariti sve ono što su ikada željeli!

Napisao A. K.

Proverite da li ste među njima!

Iduće nedelje 24. oktobra očekuje nas Pun Mesec u znaku Bika, a prema rečima astrološkinje Lise Stardast, samo četiri horoskopska znaka biće pod njegovim najboljim uticajem.

 1. BIKKako je ovaj Mesec pun u znaku Bika, nešto će vas poput magije pokrenuti da promene izazovete i sami. Da li ćete odustati od veze ili započeti nešto novo – zavisiće isključivo od vas! Svakako, bićete u prilici da kažete vašu istinu i podelite osećanja sa drugima, što će vam dati snage da nastavite dalje šta god da odlučite.

2. LAV

Možda ćete se naći usred neke drame na poslu. Ovaj period vam donosi jednu važnu poruku – odustanite od svega što nije u skladu sa vašim interesima. Ne odupirite se promeni već nastavite da se dalje razvijate.

3. ŠKORPIJA

Uskoro će vaš rođendan, ali pre svega dobro razmislite o svemu! Neočekivane promene dešavaju se u vezama, pa se pitate da li vaša veza uopšte zaslužuje da se toliko trudite. Pravo je vreme da sredite stvari sa onima do kojih vam je stalo tako što ćete im reći istinu i razvijati veze.

4. VODOLIJA

Izgleda da će konačno dođi period kada ćete moći da predahnete. Vaš dom je tamo gde je vaše srce. Proteklih par meseci vas je mnogo emotivno iscrpelo, pa ćete sada imati dovoljno vremena da se ponovo povežete sa sobom kod kuće. Ovaj mesec će probuditi u vama želju da zacelite, provedete vreme sami sa sobom i detoksirate se od telefona i društvenih mreža. Vreme je da napunite vaše baterije.

Izvor: Kurir

Komentari

komentara