Ljubav i veze

3 horoskopska znaka koji su sami sebi najveći neprijatelji

Napisao H. H.

Iako znaju da vole, znaju isto tako da sebi upropaste svaku šansu za normalnu ljubavnu vezu! Nadamo se da niste među njima!

Ako već duže vrijeme izlazite i ulazite u pogrešne veze, vrijeme je da se zapitate koji je vaš problem pa ne možete da se već jednom skrasite. Mi smo pozvali pomoć zvijezda i sljedećim znacima je najteže da održe ljubav.

Bik

Sebe vidite kao jaku, samosvjesnu i ambicioznu djevojku, ali muški rod u vama vidi ženu koja je sama sebi dovoljna. Nesumnjivo privlačite svojim šarmom i otvorenošću uma, ali onaj ko je sa vama u vezi osjeća se kao da je stalno na testu, iznova i iznova mu postavljate nove izazove da biste se uvjerile dokle je spreman da ide. Često se osjećate kao da ste na takmičenju, jer u vašoj prirodi je da dokažete kako možete bolje, pametnije i brže, pa se nerijetko osjećate kao da je u vašoj sjenci. Vaša pričljivost mu je bila simpatična u prvo vrijeme, međutim kada shvati da pored vas ne može da ima mir i tišinu, odustaće i brzo će se ohladiti.

Djevica

Iako važite za pametne, zanimljive i srdačne nikako da zadržite onog pravog. A znate li zašto? Prvo glumite ledenu, krajnje suzdržanu u pokazivanju emocija, a onda slijedi potpuni obrt. Pretvorite se u nesigurnu djevojčicu koja ne zna šta želi. Tokom dana imate običaj da mu šaljete poruke sa stikerima ljubavne tematike, ali kada se videte opet ste suzdržane i nedostupne. Takođe imate običaj da sve držite pod kontrolom što će otjerati i najzaljubljenijeg muškarca i natjerati ga da nađe jednostavniju srodnu dušu.

Vodolija

Vi ne tražite dečka, vi želite izazov! Nisu vam zanimljivi, uslovno rečeno, normalni muškarci. Uvijek odaberete tipa koji je emocionalno nedostupan ili ima neki problem koji ćete vi pokušati da riješite. Na njih gledate kao na sopstveni eksperiment- želite da ih popravite ili izliječite. A na kraju balade, kad dečko malo dođe sebi i riješi da ode, žalite svoj trud i da je nezahvalan. Umjesto što se iz petnih žila trudite da pomognete takvim muškarcima, pomozite sebi ili ćete se dovijeka pitati zbog čega se jedna te ista priča stalno ponavlja, piše “Cosmopolitan“.

Komentari

komentara