Ljubav i veze

NE SMIJETE IH PUSTITI IZ VAŠEG ŽIVOTA: 10 osobina kojima se odlikuju savršene žene

Napisao H. H.

Otkrivamo vam 10 osobina kojima se odlikuju savršene žene.

Da li ste i vi u potrazi za ženom svog života?

Da li znate kako je prepoznati? Otkrivamo vam 10 osobina kojima se odlikuju savršene žene. Ove signale ne smijete propustiti!

Lijepa je

Imajte na umu da nije poenta u idealnim proporcijama, jer je opšte poznato da je ljepota u očima posmatrača, što čini ljude koje volimo još ljepšim. Ako vašu ljepšu polovinu ne smatrate lijepom, to bi moglo dovesti do problema u budućnosti, jer će nakon nekoliko godina i prolaska početne strasti početi da vas interesuju druge žene. Fizička privlačnost je zaista neophodna za razvijanje zdrave veze.

Pametna je

Idealna žena je pametnija od vas. To ne znači da mora da ima veći koeficijent inteligencije od vas, već da smatrate da je pametna, a na određenim poljima i mudrija od vas. Faktor divljenja snažno je povezan sa time koliko cijenimo nekoga u ljubavi, odnosno sa poštovanjem koje u startu imamo.

Plemenita je

Zvučat će kao fraza, ali prepoznati dobru dušu zaista nije tako teško kao što se čini. Ovakva žena je svima draga, brine se i ugađa ljudima koji je okružuju, razumije njihove potrebe i pogađa je nepravda.

Duhovita je

Život zna da bude težak, a nekada prosto monoton i predvidiv. Ako vam je ona od samog starta nezanimljiva i ne može da vas iznenadi, šanse da će se to promijeniti su zaista male. Sa duhovitom osobom život će vam biti zanimljiviji i pun iznenađenja.

Voli vas bezuslovno

Ovo je najvažnija osobina žene koju bi trebalo da imate pored sebe do kraja života. Prava i dugotrajna ljubav jednostavno ne može da se odglumi, jer se otkriva u pogledu, načinu na koji vas dodiruje, brine, savjetuje.

Pravi kompromise

Ljudi generalno znaju biti tvrdoglavi, nebitno kog su pola. Iako smo navikli na određene stvari, u vezi moramo biti spremni na kompromis. Kako bi se uspješno prilagodili i imali stabilan i sretan odnos, potrebna vam je i žena sa kojom se može pričati i s kojom možete praviti zajedničke planove.

Opušta vas

Sa njom se na svom mjestu osjećate kao da ste u svojoj kući. Mnoge žene zrače privlačnošću, ali samo sa retkima ćete naći jedinstven osjećaj pripadnosti i spontanosti.

Druželjubiva je

Gledajući ženu i njena prijateljstva, odnosno energiju i toplinu koju ulaže u te odnose, može se procijeniti kakva je ona kao osoba i kakva će biti prema vama.

Zna šta želi

Svaki čovjek mora da ima svoju pokretačku energiju. Žena koja zna šta želi pravi je biser koga treba čuvati, jer je to znak nezavisnosti, izgrađene ličnosti i zrelosti. Takve osobine čine idealnog životnog partnera.

Snažna i ženstvena

U vezi je veoma bitno da je žena slobodna da kaže ako joj nešto ne odgovara, jer sve stvari koje se prešute, nužno bivaju rečene kasnije. Žene koje imaju snažne stavove i mišljenja su vrijedne poštovanja. Prava žena može da bude snažna kada god želi, a da pritom ne izgubi nimalo svoje ženstvenosti i nježnosti, piše “DDL“.

Komentari

komentara