Ljubav i veze

Detalji braka JELENE KARLEUŠE I DUŠKA TOŠIĆA: “Ljubav je kad od žene koju voliš i otrov pojedeš I KAŽEŠ HVALA”

Napisao H. H.

Tokom šoua “Zvezde Granda” povela se priča o ljubavi, ženama, braku, pa i raspodijeli kućnih poslova. Jelena Karleuša iskoristila je priliku i podijelila malo poznat detalj iz vremena kada su ona i njen suprug Duško Tošić bili tek “svjež bračni par”.

Savjet za sve ove gospođe što sjede, a i za sve gospođe pored malih ekrana, ja sam Dušku mom opeglala košulju samo jednom. Više mi nikad nije tražio da mu peglam bilo šta.

Ja sam mom Dušku skuhala samo jednom, pred utakmicu. To su bile špagete sa zamrznutom džigericom. Nije bilo ništa u frižideru, on čovjek ima utakmicu, kaže: ‘Gladan sam’, ja kažem: ‘Evo ja ću ti spremiti”, tek smo bili svježi bračni par… Nađem špagete i nađem zamrznutu džigericu. I ja stavim, onako, sve to zamutim… to se sve pretvorilo u jednu pjenu.

E, ali šta je ljubav, kad ti žena koju voliš skuha ti sve pojedeš. Moj Duško je sve pojeo! To što mu je pozlilo na utakmici je druga stvar. Ali je pojeo i nikada se nije bunio!“, nasmijala je i oduševila pjevačica sve prisutne, kao i sve pored malih ekrana!

Ljubav je kad od žene koju voliš i otrov pojedeš i popiješ. I kažeš hvala ti“, zaključila je ona, prenosi “Kurir“.

Komentari

komentara