Ljubav i veze

Postoji li išta seksepilnije – 4 najjače ženske erogene zone?

Napisao admin

Postoji li išta seksepilnije od muškarca koji zna što radi u krevetu? Bez obzira na njegove sposobnosti i znanje vrlo je mala vjerovatnost da će vaš muškarac od prve pronaći sve vaše erogene zone. Razlog je vrlo jednostavan jer svaka žena je različita. Želite li biti sigurni da će zadovoljiti sve vaše potrebe upoznajte ga s 4 najjače erogene zone kod žena.


seks (foto:cure.ba)

1. Stražnji dio vrata

Vrat je vrlo poznata i česta erogena zona kako kod žena, tako i kod muškaraca. Područje ispod zatiljka glave vrlo je osjetljivo na dodire pa nježni poljupci i uzdasi zagrijat će vam cijelo tijelo,a topli dahtaj na vašem vratu naježit će vas od glave do pete.

2. Donji dio leđa

Nježni dodir donjeg djela leđa može biti vrlo nježna gesta, ali kada nasloni vlažne usne i nježno vas poljubi, to pruža sasvim drugačiji osjećaj. Završetak kičme, odnosno područje iznad stražnjice snažna je erogena zona pa želite li doživjeti vrhunac predložite mu nježne poljupce i igru s jezikom.

3. Stopalo

Iako postoje žene koje obožavaju da muškarac nježno ljubi njihova stopala i nožne prste, većinu taj način zavođenja ne zanima. No postoji jedna snažna erogena zona koja ne uključuje poljupce već nježne dodire. Riječ je o sredini stopala, tačnije povišenom djelu stopala koje je vrlo osjetljivo. Nježni dodiri vrhovima prstiju tokom seksa mogu biti pravi okidač za orgazam.

4. Ušna resica

Gotovo svaka žena ima barem jednog muškarca iz prošlosti koji je u nekom trenutku maženja napunio njeno uho slinom. No to nije nimalo erotično niti romantično već odbojno. Većina muškaraca koriste ovu vrlo snažnu erogenu zonu na potpuno krivi način. Nije stvar oblizivanja uške, već samo nježna igra s ušnom resicom koja predigru može dovesti na jednu sasvim drugačiju nivo. Isprobajte i uživajte u čarima ljudskog tijela.

Zadovoljna

Komentari

komentara