Ljubav i veze

Savjet seksualnih terapeuta: Za nezaboravan seks potrebne su ove TRI riječi

Napisao H. H.

A ako još uvijek to očekujete od partnera, onda vas moramo razočarati, jer to jednostavno nije moguće, a vrijedi i u krevetu

Vaš partner ne može samo tako znati što vam odgovara.
Niko vam ne može čitati misli.

A ako još uvijek to očekujete od partnera, onda vas moramo razočarati, jer to jednostavno nije moguće, a vrijedi i u krevetu- piše Index.

Drugim riječima, vaš partner ne može samo tako znati što vam odgovara, a što radi krivo, pa pravilo broj jedan za zdrav i kvalitetan seksualni život glasi ovako: ako partner radi nešto što vam se ne sviđa, ne smijete to prešutjeti.

Upravo zato brojni seksualni terapeuti savjetuju kako bi svi trebali koristiti tri čarobne riječi za što kvalitetniji seksualni život, a to su: “pokušajmo to ovako”.

Pitate se zašto su ove riječi čarobne? Zato što pomoću njih nećete morati trpjeti nešto što vam se ne sviđa, jer preuzimate konkretnu inicijativu, no ona je u obliku prijedloga koji neće naljutiti vašeg partnera.

Stručnjaci ističu i kako je za dobar seks ključno seksualno samopouzdanje, a neophodan dio tog samopouzdanja jest ljubav prema vlastitom tijelu. “Morate gledati na sebe kao na seksualno biće. Važna je i briga o izgledu kako biste se osjećali dobro i zadovoljno. Kada se osjećate dobro u vlastitom tijelu, takav će vam biti i seksualni život.”

Treća stvar koja je ovdje ključna jest činjenica da morate dobro poznavati svoje tijelo i znati što želite do najsitnijeg detalja kako bi vam partner mogao ispuniti sve želje.

 

Komentari

komentara