Ljubav i veze

Šok-Naručio prostitutku, stigla mu snaha!

Napisao H. H.

Možete da zamislite kakvu je PORODIČNU SVAĐU ovo IZAZVALO.

Jednom starijem Italijanu je umjesto nepoznate prostitutke koju je naručio, na vrata zakucala djevojka njegovog sina, što je izazvalo veliku porodičnu svađu.

Stariji muškarac (70) iz Treviza, sa sjevera Italije, ozbiljno se posvađao sa sinom (40) kada je naručio pristitutku, a na vratima se pojavila njegova buduća snaha. Iako se ovo dogodilo prije nekoliko godina, anegdota se i dan-danas šeruje na društvenim mrežama.

Čekajući devojku koju je naručio radi pružanja se*sualnih usluga, umjesto nepoznate prostitutke, pojavila se djevojka njegovog sina, koja je porijeklom iz Južne Amerike, prenio je “Thelocal“…

U velikoj dilemi da li da otvori oči sinu, saopštivši da mu djevojka nije konobarica, već prostitutka, ili da sačuva privatnost i ne otkrije nikome da je on korisnik ovakvih usluga, odlučio se da ne iznevjeri sina.

Ipak, shvatio je da je trebalo ovu informaciju da zadrži za sebe, jer se sin nije naljutio na djevojku, već na svog oca. Ovaj incident je bio zataškan sve dok slučaj nije završio na sudu, kada je sin tužio oca za nanijete povrede.

Komentari

komentara