Ljubav i veze

Ljubav nema granica: Njemu je 28, njoj čak 82 i vjenčali su se! (FOTO)

Napisao H. H.

`Nikad prije nisam imao djevojku. Jednostavno sam se zaljubio`, rekao je Sofian Loho Dandel (28) indonezijskim novinarima. Kad se prije godinu dana javio na poziv s nepoznatog broja, nije ni slutio da će mu to promijeniti život. Otada je sa svojom prvom djevojkom Marthom Potu (82) stalno bio u kontaktu ne znajući koliko ima godina.

Nakon više mjeseci razgovora, par se odlučio upoznati. Mladić se zaputio u 120 kilometara udaljeno selo kako bi upoznao ženu svog života. Zanimljivo, do prvog susreta nije mu padalo napamet pitati je koliko ima godina, pa se i više nego šokirao kada ga je dočekala 82-godišnja žena, prenosi Oddity Central.

 

`Nisam očekivao da će Martha imati toliko godina. Svejedno, bili smo zaljubljeni pa to nije nimalo utjecalo na našu vezu`, izjavio je mladić prisjećajući se prvog spoja.

 

Nekoliko mjeseci poslije par se odlučio za novi iskorak u vezi. Zaručili su se te upoznali obitelj. Sofianovi roditelji isprva su bili pogođeni, no kada su vidjeli koliko je njihov sin zaljubljen, složili su se s njegovom odlukom da oženi Marthu.

 

Vjenčali su se prošli vikend, a vijest o njihovoj bezuvjetnoj ljubavi brzo se proširila. Par je rado s javnosti podijelio svoju priču u nadi da će ljudima dokazati da ljubav ne broji godine.

 

Unatoč velikoj dobnoj razlici vjeruju u dug i ispunjen brak. Dok ih smrt ne rastavi.

Komentari

komentara