Ljepota

Make up – 6 savjeta koje ćete obožavati: Kako da izgledate savršeno bez trunke šminke na licu!

Napisao H. H.

Da, ne šalimo se! Uz sledeće savete je i te kako moguće!

Ako je nekada vreme da odložite šminku sa strane i pustite svoju prirodnu stranu, onda su to letnji meseci. Uživanje na suncu i lepom vremenu zahteva što manje pudera i maskare, a ukoliko bez ova dva partnera ne izlazite iz kuće, ovo je pravi tekst za vas, piše sajt Cosmopolitan.

Poznata američka šminkerka Karmindi Bojer, rešila je da podeli savete kako da izgledate prirodno i savršeno bez trunke šminke na licu!

Sredite obrve

Šminka vam nije potrebna, ako imate perfektne obrve“, kaže Karmidi. Lepo očupane obrve će privući pažnju i niko neće gledati na vaše male nesavršenosti!

Šećerni piling za telo

Održavajte kožu savršenom i glatkom redovnim pilingom. Kozmetičari savetuju da sredstvo za čišćenje lica pomešate sa belim šečerom. Masaža ispod tuša ovom smesom je najbolji da način da odstranite mrtve ćelije sa kože.

Zamenite puder kremom za samopotamnjivanje

Puder zatvara pore pa koža ne može da diše, a svakodnevno stavljanje uzrokuje pojavu bubuljica i mitisera. Zato zamenite puder kremom za samopotamnjivanje. Izaberite dobru kremu i pažljivo nanesite.

Blistav osmeh

Savršeni i blistav osmeh će učiniti da izgledate mlađe, slaže i atraktivnije i zaista nema boljeg a(k)sesoara od osmeha.

Vazelin umesto maskare

Ako želite duge i guste trepavice, nije vam potrebna najbolja maskara. Zapravo nije vam potrebna bilo koja. Stavite malo vazelina na njih pred spavanje “, savetuje poznata šminkerka.

Dajte očima sjaj

Znamo da će oči imati najlepši sjaj kada ste zaljubljene, ali mi imamo još jedan mali trik! Par kapljica veštačkih suza daće vašem pogledu neodoljivi sjaj! Isprobajte!

cure.ba

Komentari

komentara