Ljepota

NE SMIJEM DA LJUTIM MUSTAFU, – BIĆU PITOMA Emina Jahović s mužem u žiriju muzičkog takmičenja na turskoj televiziji

Napisao admin

Pjevačica će sedeti uz muža u takmičenju „Rising star“ na turskoj televiziji. Sigurna je da će biti čarki, ali kaže – snaći će se.


Foto:arhiva

Biće mi teže zbog mog muža jer nas dvoje imamo različita mišljenja vezano za muziku. Ja sam veći kritičar, ali trudiću se da budem pitoma i da mu se ne suprotstavljam previše da ga ne naljutim – rekla je kroz osmeh pevačica.

– Oduvek sam želela da radim za najvećeg televizijskog maga u Turskoj, a moj muž Mustafa već dugo s tom produkcijom ima saradnju. Sada se timu pridružujem i ja. Bila sam oduševljena kada su i meni ponudili saradnju, ali i spremna na sve izazove. Takmičari će pevati uglavnom na turskom jeziku, pevaće i tursku arabesku i folk. Ne razumem reči tih starih pesama, kao ni strukturu, ali se dobro razumem u muziku. Muzika ne poznaje jezičke barijere – objasnila je Emina.

Emina i Mustafa ponosni su roditelji Jamana i Javuza, a pevačica ne krije da je Mustafa stroži roditelj od nje.

– Mojoj deci sve praštam, ne mogu da budem stroga. Pokušavala sam da treniram strogoću nad njima, ali mi nije uspelo. Kada treba neko da se ljuti, ja kažem: „Idite kod tate“! On je loš policajac. Imamo vrlo podeljen odnos, ali skladan – priznala je Emina.

Ona se takođe pohvalila da je renoviranje luksuzne kuće u Istanbulu, o kojem se pričalo početkom ove godine, završeno.

– To je sve završeno. Bili smo u stanu dok nismo završili renoviranje kuće, a nakon toga smo se vratili u naš dom. Imali smo, naravno, rasprave, kao i svaki odnos. Ljudi koji se vole moraju malo i da se svađaju, ali se na kraju sve reši – rekla je Emina.

kurir.rs

Komentari

komentara