Ljepota

Dobar dojam – Kako vizualno izdužiti noge

Napisao admin

Žene sa kratkim i debljim nogama mogu stvoriti dojam vitkih i oblikovanih nogu, uz samo par trikova. Trikovi koji vam mogu izdužiti noge je odjeća, koja će vam osim vizualno dobrog osjećaja, pružiti i da se dobro osjećate u svome tijelu, te da budete samouvjerenije.


(Foto: arhiva)

Ako vam se boja hlača i cipela podudara, stvoriti ćete iluziju dužih nogu. Ta iluzija funkcionira na način da će oko osobe koja vas promatra, putovati od vrata, preko struka pa sve do vaših ciplema, ali se na zglobovima neće zaustaviti, jer su hlače i cipele iste boje. To će automatski vašim nogama dati dužu liniju.

Kada obučete dužu haljinu, ali toliko dužu da samo prekrije vaša koljena, odmah ćete izgledati više. Birajte haljine, koje su duge do pola vaših listova, pa ih kombinirajte sa visokim potpeticama. Ova kombinacija će vam sigurno produljiti noge.

Suknja koja se širi od struka prema nogama, odgovara svim figurama i tjelesnim građama žena, a posebice onima sa kraćim nogama. Lepršave suknje daju iluziju dužih nogu, a možete ih kombinirati sa balerinkama ili cipelama sa visokim potpeticama, u jednoj i drugoj varijanti izgledati će savršeno.

Odjeća sa visokim strukom će vam pomoći da izgledate višlje, te da stvorite dojam duljih nogu. Ne naglašavajte prirode linije struka, nego odmah u startu odaberite hlače ili suknje sa visokim strukom, koje će vas osvježiti i izdužiti. Visoki struk najbolje je uskladiti sa visokim potpeticama, kada ćete automatski izgledati savršeno, a neće biti osobe koja se za vama neće okrenuti.

Osim modnih savjeta, za svoje noge možete napraviti i dodatni bonus, a to je da fizički poradite na njima kako bi one ljepše izgledale. Ako nemate vremena za vježbanje, baremn nemojte koristiti lif, hodajte brzo i što više hodajte, te kada se penjete stepenicama, penjite se dvije po dvije stepenice. Na taj način nećete izdužiti noge, ali ćete ih učvrstiti, a nema ljepše od čvrstih i zategnutih nogu.

 

haber.ba

Komentari

komentara