Ljepota

Italijanska ljepotica – Beauty tajne Monice Belluci!

Napisao admin

Ne drži nijednu posebnu dijetu, voli plivanje i jogu.


Monica Belluci (Foto: arhiva)

Monica Belluci je simbol italijanske lepote. Po njenom mišljenju, sa godinama nije izgubila nego je još više dobijala što se tiče lepote i izgleda. Belluci obožava crveni karmin i duge opuštajuće kupke za telo.

A kako neguje kosu?

Italijanska lepotica ima raskošnu, gustu kosu i nosi frizure koju su uglavnom klasične. Ne voli dramatične promene boje kose i farbanje, te se trudi da izgleda prirodno. Već godinama nosi dugu ravnu kosu (obično je pravilo da je žene sa godinama skraćuju i posvetljuju). Koristi šampon razblažen u vodi kako joj kosa ne bi bila previše isušena i veruje da je upotreba koncentrisanih šampona štetna. Kosu pere dva puta nedeljno. Na koren kose stavlja maslinovo ulje i povremeno ga koristi za dubinsku negu.Izbegava feniranje tako da frizuru pravi samo onda kada učestvuje u javnim događajima i snimanjima, ostalim danima pokušava da joj da oduška.

Hladno ceđeno maslinovo ulje, bogato vitaminima A i E takođe koristi i u svakodnevnoj ishrani. Smatra da važna zdrava i balansirana ishrana ali da ne treba biti preterano strog prema sebi.

cure.ba

Komentari

komentara