Ljepota Moda

Savjeti za malo punije žene – Modni savjeti za žene sa oblinama

Napisao admin

Nema potrebe da se stidite svojih oblina, jer i vi možete izgledati moderno.


Punije žene(foto:arhiva)

Postoje razni savjeti za one koji imaju veći gornji dio tijela. Pravi izbor haljine će od vas napraviti damu koja izgleda moderno i privlačno. Donosimo par savjeta za sve vas koji imate malo jače obline

Nemojte nositi tamne boje

irajte haljine svjetlijih boja. Haljine tamnih boja mogu naglasiti gornji dio tijela, zbog čega se možete doimati “većim” nego što to zapravo jeste. Nosite haljine neutralnih boja od kojih ćete izgledati vitkije. Osim toga, obratite pažnju i na veličinu (nikada ne uzimati haljinu ili bilo koju drugu odjeću broj manju!), jer to igra važnu ulogu u ukupnom izgledu.

Odaberite ravnu ili suknju olovka kroja

Izaberite suknje olovka kroja ili ravne suknje. Uparite ih sa komotnim i lepršavim bluzama od svile ili šifona. Naglasite svoj izbor nošenjem modernog šala ili marame te ćete tako dobiti kombinaciju koja je odlična za sve prilikeoosite “nježni” nakit

Odaberite “nježni” nakit, kao što su tanki lančići ili mali privjesci. Izbjegavajte nošenje većih komada nakita (teške naušnice ili ogromni privjesci), ako imate obline. Od njega će gornji dio tijela izgledati veći nego što zapravo jeste.

Koristite kaiš da upotpunite figuru

Iskoristite svoje obline. Nosite kaiševe na struku koji daju “prednost” vašem gornjem dijelu tijela. Takođe, birajte haljine koje upotpunjuju vaš izgled. Izbjegavajte nošenje dubokih dekoltea.

Nosite štikle

Nosite štikle, jer će se one odično slagati sa vašom figurom, a pomoći će da se izbjegne “naglašavanje” gornjeg dijela tijela. Naravno, niko ne kaže da ih trebate stalno nositi, ali s vremena na vrijeme, štikle će biti pun pogodak. Istaknite svoju figuru sa samopoiuzdanjem, imajući u vidu gore navedene modne savjete. Mali detalji vam mogu pomoći da izgledate seksi i cool.

gracija.ba

Komentari

komentara