Ljepota

Goga Sekulić – "Hoću na miru da odbolujem muža"

Napisao admin

Pjevačica Goga Sekulić je juče po podne doletila iz Njemačke u Beograd sa svekrvom, majkom preminulog supruga Igora Ramovića (41).


Goga Sekulić (Foto: cure.ba)

Iako pod sedativima, skrhana bolom, Goga Sekulić uspjela je da organizuje sve, od papira, dozvole, do transporta tijela.

“Samo želim da u miru i dostojanstveno istrpim svoju tugu i bol i ispratim mog Igora. Molim sve da to poštuju”, rekla je juče jecavim glasom dok je još bila u Njemačkoj, uoči bolnog povratka u Beograd.

Pored Goge, u Njemačkoj je sve vrijeme bila i Igorova majka, a poslednja dva dana Gogi se pridružila i njena rođena sestra Sandra, koja je doputovala iz Švajcarske, gdje živi s roditeljima.

“Goga je loše, baš loše. Stalno je na lekovima za smirenje i na infuzijama. Ne prestaje da plače i stalno se pita zašto se to desilo baš njoj”,  rekla je za “Blic”.

Prije samo dva mjeseca, svi mediji objavili su fotografije s vjenčanja Goge Sekulić i Igora Ramovića (41). Par se upoznao početkom godine, brzo zavolio i vjenčao poslije pet mjeseci zabavljanja. Da Igor ima rak pankreasa, saznali su nedjelju dana poslije svadbe.

Igor Ramović bio je suvlasnik nekoliko noćnih klubova u Londonu, vlasnik agencije za obezbjeđivanje, a u svom vlasništvu je imao i nekoliko nekretnina. Bio je prijatelj Marka Miškovića, koji ga je krstio. Iza sebe, prije braka s Gogom, ima jedan brak iz kojeg ima ćerku. Nakon razvoda bio je u vanbračnoj zajednici iz koje ima petogodišnjeg sina.

Nije želio da se liječi

“Igor nije želeo da se leči. Nije hteo ni kod lekara, znao je da se neće izvući. Na Gogino insistiranje i molbu, pristao je da ode u Nemačku. Ona je bila jaka za oboje i verovala je da će zajedno pobediti opaku bolest. Imala je planove. Želela je decu, putovanja…”, rekao je pjevačicin prijatelj.

Igorov otac: Svi smo na lekovima

Otac preminulog Igora Ramovića, Zoran, kratko je u toku jučerašnjeg dana potvrdio informaciju da je Goga Sekulić prikupila svu potrebnu papirologiju i da će uskoro doputovati u srpsku prijestonicu.

“Ona je tek sada dobavila sve papire, dozvole i sve potrebne stvari vezane za transport tela. Upravo sam se čuo s njom. Zovite nju, molim vas. Jako mi je teško, ne mogu da pričam. Svi smo pod lekovima i u ogromnom šoku”,  rekao je kroz suze juče oko 14 časova za “Blic” Igorov otac Zoran Ramović.

Njegova supruga, Igorova majka, bila je sve vrijeme u Njemačkoj s Gogom kako bi joj pomogla i pružila podršku u ovom, za njihovu porodicu najtežem trenutku.

nezavisne

Komentari

komentara